Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit lehet kezdeni az olyan...

Mit lehet kezdeni az olyan autósokkal akik nem tartják be a követési távolságot?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon sok ilyen autósal találkoztam.Az ilyeneket miért nem bűntetik?
2011. febr. 11. 08:02
1 2 3 4
 21/33 Tubarózsa ***** válasza:

hali!

igen ez engem is nagyon bosszant. megmondom öszitén, ha a megengedett seb.határral v akár többel megyek, nem csinálok semmit. oldja meg ahogy akarja!

volt egy olyan h vidékről jöttem haza(Pest mellé) Mogyorodon jöttem kb.40-50km/h-val jött mögöttem vmi kicsi kocsi, elakart tolni ("szokásos" félméterre a vonohorogtól). bosszantot.. semmi extrát nem csináltam, csak úgy döntöttem h koszos a szélvédőm.:) utána lemaradt egy kicsit..

off: arról mi a véleményed kérdező, h ha vhol lehet menni 90-el Bkat kolléga megy kb 60-70el, beértek a városba, és felgyorsít... ezt sem igazán értem... nah mind1

(bocsi ha hosszu lett)

Üdv

20L

2011. febr. 11. 22:14
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem mindenkinek saját magával kéne foglalkozni, nem a mögötte lévővel. Ne gondold, hogy aki rád van ragadva, nem tud vezetni, csak te. Addig szórakoznak egyesek, míg a ködlámpát kapcsolgatják, meg ilyen baromságok, hogy a végén ők okoznak balesetet.Fel kéne már nőni a Suzukis, meg Tháliás emberkéknek(0 önerő, 10 év hitel, tréninggatya,évi 3000 km),hogy a közút nem játszótér, nem erőfitogtatás helyszíne, hanem ott mindenki szeretne hazaérni, egyben egészségben. És nem a másikkal kell foglalkozni, nem véleményt kell mondani, hanem haladni kell, kiki a maga tudása, elvei szerint.
2011. febr. 12. 08:21
 23/33 A kérdező kommentje:
Utolsó.És mi van ha hirtelen fékeznem kell?Ki lesz a hibás ha belém jön?Pl kijöhet elém egy őz stb,én erős rész felé lakom.Ezért utálom az olyanokat akik rám tapadnak de nem előznek ki pedig nem jön szemből semmi.
2011. febr. 12. 12:40
 24/33 A kérdező kommentje:
Utolsó.Még annyi nekem a gyerekeim is bennt ülnek az autóban hátul.Szerintem te sem szeretnéd ha egy másik autó beléd menne hátulról!
2011. febr. 12. 12:50
 25/33 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben igazad van. Én is ugyanígy vélekedek, mint te. Csakhát lássuk be, az sem megoldás, ha villogok a ködlámpával, meg lemosom a szélvédőt, meg ilyen baromságok. Nekem is ott ül a fiam hátul.Egyébként meg ezért szoktam dinamikusan közlekedni, és nem nagyon szokott követőm akadni 2 méterre mögöttem, igaz a technika is meg van hozzá...
2011. febr. 12. 14:09
 26/33 A kérdező kommentje:
Utolsó biztos te nagyon okos vagy.Örülj neki még nem ragadt rá a vonohordora senki.Mielött lehurognál nem csak az én egyedi problám ez!A másik nehogy azt hid mert dinamikusan vezet,addig persze mig nem kapnak el gyorshajtásért.
2011. febr. 14. 16:55
 27/33 anonim ***** válasza:
Nézd, én nem mondtam, hogy nagyon okos vagyok, nem is gondolom így. Viszont az tény hogy havi4-5 ezer km-t vezetek,fele-fele arányban város, országút-pálya. És nem tudom,ki hogy van vele, én nem a ködlámpát villogtatom, hanem próbálom a szabályokat a lehető legnagyobb mértékben betartani. Régen hivatásos sofőrként dolgoztam, túl vagyok az egymillió balesetmentes kilóméteremen,és azt tapasztalom, hogy az ilyen véleményt írók kb. havi párszáz km.t vezetnek, akoor is a többiekkel van elfoglalva, villog, meg ilyen baromságok. De ha leesik 2 cm hó, akkor sikerül azzal a 40-nel nekicsúszni a másiknak, elvégre biztos a másik volt a hibás. És általában ezek a sofőrök egy suzukihoz tartoznak,amit 6 évesen visznek be a 15.000-es szervízre. Tudod ez a tipikus magyar mentalitás, ha nem okoz balesetet, akkor majd megbüntetik, nehogy már valakinek jobb legyen mint nekem-ez a dögöljön már meg a másik lova is. Sajnos ez magyarország, és persze TISZTELET A KIVÉTELEKNEK, mert azért szerencsére ilyen ember is akad szép számban! További balesetmentes közlekedést kívánok mindenkinek!
2011. febr. 14. 19:50
 28/33 A kérdező kommentje:
Utolsó én rendszeresen viszem a kocsimat szervízbe!Most is ráköltöttem egy csomot!Ennivalóra nincs pénzem,de muszály volt!Ősszel is átnézettem ,me most is egy darabig rendbe van most!Ugyhogy az enyém jó állapotban van!
2011. febr. 15. 11:43
 29/33 A kérdező kommentje:
Amugy meg 124 ezret költöttem rá!Gumicsere minden!
2011. febr. 15. 11:46
 30/33 anonim ***** válasza:
Na ez jó hír. Akkor legalább mindketten elmondhatjuk az autóinkról, hogy tökéletes műszaki állapotban vannak!
2011. febr. 15. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!