Mit gyakoroljak, milyen "gyakorlatot", hogy érezzem az autóval a távolságot?
Mit tanítottak neked a rutinon? Hogyan vizsgáztál le városin? Ilyeneknek nem adnék jogsit.
Életemben vezettem már 5 féle autót és egyikkel sem volt ilyen gondom... Szerintem neked a rutinod nincs meg, itt nem az autó nagyságáról van szó!
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.
Semmi más nem segít! Meg persze egy jó oktató.
Remélem még nincs jogsid :)
Lassan csináld a dolgokat, és megerősítésképpen ki is szállhatsz megnézni hogy na hol tartasz!!
Egy idő után érezni fogod!!!
Ja mega másik, ne félj hogy összetöröd a kocsit, esetleg megpróbálhatsz érinteni is vele, én pl rendszeresen 3-4 cm re állok meg a kaputól mielőtt behajtanék, de volt már hogy érintettem, semmi nyoma nem marad...
: 11-02 23:11
Az oktatók arra mennek hogy minnél többször megbukj és minnél több kötelező pót órát adhassanak jó pénzért!
A lényeg, hogy folyamatosan mozogjon a szemed. Ne csak egy pontot nézz a semmibe fókuszálva.
Valamint mindig oda nézz, ahova menni akarsz (pl. motorral a sávodat nézd, ne a veled szembe jövő Kamaz rendszámtábláját, mert garantáltan közlebb fogsz hozzá kerülni, plusz nem figyelsz arra, amibe mész).
Ha van a közeledben elhagyatott üres placc, parkoló, akkor a következőt is megteheted: fog üres pet palackokat, valamivel megtöltöd + teszel beléjük egy egy nagyobb botot, pálcát. Kimérsz kb. parkolóhelyeket, és gyakorolsz parkolni, "kacskaringózni". (a járműkezelési/rutinvizsga feladatait).
Végső soron menj el egy autósiskolához, és kérj egy oktatót, végy egy pár órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!