Szerintetek le lehet rakni a gyakorlatot (M-re (moped) ) úgy, hogy még életben nem vezetett motort az illető? (nincs lehetősége) Sajnos!
Embere válogatja. Ha jól értem, kapásból vizsgára gondolsz. Automata váltóssal esélyes, de kicsi, mivel a moped reakciói (fék, gáz) teljesen ismeretlenek lesznek, figyelni kellene a pályára (sőt, tudni a nyomvonalat), stb. A feladat lényege, hogy látsszon a jelölt magabiztos mopedkezelése. Ez pedig még az elméleti maximum tudással (moped kezelése, nyomvonal, stb.) sem sikerül nagy eséllyel a gyakorlatban.
De minden puding próbája az evés.
Amúgy elég siralmas, hogy valaki mopedet akar vezetni papírral, de nincs a papírhoz moped. Régi mondás: nem papírral, hanem benzinnel megy (ma már mondhatunk üzemanyagot is). Nem a közlekedők között kéne később - ön és közveszélyesen - megszerezni a rutint.
Én úgy mentem el M kategóriás jogsira hogy még sosem vezettem motort, sőt elektromos biciklit se :D
De vizsga előtt ugye kötelező gyakorolni 4-5 órát...nem értem miért nincs lehetőséged...
Én az összes vizsgán átmentem elsőre :D Nem nehéz de ha félsz mindenképp olyan motorral menj ami nem váltós (^^)
Miért ne lehetne? "Elvileg" mindenki úgy megy a tanfolyamra, hogy még nem vezetett motort. :)
Majd ott megtanulod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!