Mit lehet kezdeni az olyan autósokkal akik nem tartják be a követési távolságot?
Reflektor fel, aztán ha megunja, hogy megvakult majd előz...
Barmokkal úgysem lehet mit kezdeni!
@09:38
Neked hátul is van refi? Vagy 90-nel tolatsz? Komolyan ez az egész téma egy nagy vicc... nem is lehet rátok haragudni.
Én ilyenkor hátsó ködlámpát benyomom, előbb vagy utóbb úgyis elkezdi b*szni a szemét és vagy leelőz vagy lemarad.
Apámnak még a régi céges autóján a főnök belerakott hátrafelé is egy reflektort, mivel a tolatólámpa elég halványan világított ezért sötétbe nem tudott volna normálisan tolatni. Amikor meg már nagyon a vonóhorgán lógtak akkor bekapcsolta hátrafelé a reflektort. Egyszer nekiállt minket követni egy tag és amikor a ház elé értünk elkezdett ordibálni apámmal hogy mit képzel meg ez nagyon balesetveszélyes stb stb, apám csak annyit mondott hogy a hátsó ülésen meg a fiam van, és ha valamiért vészfékeznie kellene akkor én érezném meg először a becsapódást és eléggé összevertem volna magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!