Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit lehet kezdeni az olyan...

Mit lehet kezdeni az olyan autósokkal akik nem tartják be a követési távolságot?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon sok ilyen autósal találkoztam.Az ilyeneket miért nem bűntetik?
2011. febr. 11. 08:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
45%

Reflektor fel, aztán ha megunja, hogy megvakult majd előz...

Barmokkal úgysem lehet mit kezdeni!

2011. febr. 11. 09:38
 12/33 A kérdező kommentje:
Engemet csak azért érdekel ,mert mindig ők uszákmeg a vétlen meg ott hal meg pl.
2011. febr. 11. 09:41
 13/33 T5- ***** válasza:

Ezt nem tudom ki mondta neked, de szerintem nézz utána azért a dolgoknak, érdemes több helyről is tájékozódni egy dologról. De hidd el, nemhogy 94-ért de meg 104-ért sem jár csekk.

Ha gondolod szórakozz ezzel egy kicsit:

[link]

[link]

2011. febr. 11. 09:43
 14/33 A kérdező kommentje:
Nekem rendőr mondta 94-től megy a csekk.
2011. febr. 11. 09:45
 15/33 T5- ***** válasza:
89%

@09:38

Neked hátul is van refi? Vagy 90-nel tolatsz? Komolyan ez az egész téma egy nagy vicc... nem is lehet rátok haragudni.

2011. febr. 11. 09:48
 16/33 anonim ***** válasza:
Ködlámpa!
2011. febr. 11. 09:54
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Én is gyűlölöm az ilyeneket! Mikor a megengedett sebességgel hajtok, és az újgazdag csökevény a vonóhorgomon lóg! Attól meg különösen rosszul tudok lenni, ha többszáz méteres belátható útszakaszon nem jön szembe senki, mégsem előz meg!!! Akkor most siet, vagy nem??? Vagy csak jólesik a fattyának, hogy másokat hergelhet? Ilyenkor dobok egy féket, épp csak akkorát, hogy felvillanjon a féklámpám. Ilyenkor aztán általában lemarad, vagy végre elkezd előzni. Közben általában a szájáról jól kivehetően lehet olvasni, a felmenőimet sorolja. Én is az övéit :-)
2011. febr. 11. 10:48
 18/33 A kérdező kommentje:
Utolsó ezaz nekem is ez a bajom.Mikor nem jön senki szemből miért nem előz ki??
2011. febr. 11. 10:50
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha közel van akkor taposs bele, én ezt szoktam csinálni.
2011. febr. 11. 13:21
 20/33 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor hátsó ködlámpát benyomom, előbb vagy utóbb úgyis elkezdi b*szni a szemét és vagy leelőz vagy lemarad.

Apámnak még a régi céges autóján a főnök belerakott hátrafelé is egy reflektort, mivel a tolatólámpa elég halványan világított ezért sötétbe nem tudott volna normálisan tolatni. Amikor meg már nagyon a vonóhorgán lógtak akkor bekapcsolta hátrafelé a reflektort. Egyszer nekiállt minket követni egy tag és amikor a ház elé értünk elkezdett ordibálni apámmal hogy mit képzel meg ez nagyon balesetveszélyes stb stb, apám csak annyit mondott hogy a hátsó ülésen meg a fiam van, és ha valamiért vészfékeznie kellene akkor én érezném meg először a becsapódást és eléggé összevertem volna magam.

2011. febr. 11. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!