Van olyan rutinpálya Bp-en ahol jogsival lehet gyakorolni? Esetleg olyan parkoló ahol a helyek között láncok vannak?
saját kocsival, egyedül. Csak arról van szó, hogy a kocsit nagyobbnak érzem, mint amekkora a valóságban, és így nem merek beállni a kisebb helyekre, mert inkább biztosra megyek és csak oda állok be, ahol tuti elférek. De ez nem állapot...
Ha rutinoznék egy 10-20 órát sokkal jobban érezném a kocsit, és jobban tudnék parkolni.
Érdekes módon azt a kocsit amin tanultam sokkal jobban éreztem mint a sajátomat.
azt esetleg tudod hogy mennyibe került?
köszi am. ment a kéz :)
köszi.
Ma felhívtam az ati-t, és a nő azt mondta hogy 3000 huf, szombaton 08:00-16:00ig, viszont a jegy dátumra, személyre és rendszámra szól. Ha egyszer kijön az ember a pályáról, nem lehet visszamenni (vagy csak ha ismét fizetsz).
Egy kicsit sokallom azért ezt az összeget mert értem én hogy elvben egész nap ott lehetnék, de úgysem leszek. Átlagban 1-2 órát lennék ott, de azért az röhej hogy saját autóval, saját benzinnel, oktató nélkül többe kerül mint máshol egy gyakorlati óra az oktatóval, oktató kocsival, nem saját benzinnel :)
Azt hiszem maradok a tesco parkolónál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!