Parkoló autót megbüntethetnek, ha ül benne valaki?
5 percre szaladtam el mert, hát mondjuk úgy hogy nagyon kellet. Rossz helyen parkoltam és megbüntettek. Az utas ott ült a kocsiban ennek ellenére mégis lefotózták a kocsit.
Nem is a büntetés a gond, de ma kaptam a papírt, hogy 30 ezer.
Ez azért egy kicsit irreális nem?
köszi a válaszokat
ezt most muszáj lenyelnem, rossz helyen álltam, fizetek.
csak az a baj ezzel az egész rendszerrel, hogy ha még nem is jogosan büntetnek meg akkor is kifizeted, mert a parkolótársaság tudja, h a legtöbb ember nem vállalja a perrel járó költségeket és erre hajtanak rá.
Változtatni kéne, mégpedig sürgősen.
Na azért valamit tisztázzunk!
Ha szabálytalanul parkolsz, a parkolótársaság nem büntet, és nem is büntethet! Akkor büntetnek, ha szabályosan, kialakított fizető parkolóban díjfizetés nélkül parkolsz. A szabálytalan parkolásért a közterület illetve a rendőrség büntethet meg, de a két eset nem azonos. Veled végül is melyik eset történt meg? Nem tiszta számomra.
maci
tilosban parkoltam és azért büntettek meg, ez ellen semmi kifogásom.
az a bajom, hogy ott ül az utas és tényleg csak kb 5 percre mentem el mert muszáj volt
és 30 ezer kicsit bosszantó ilyen helyzetben
rendőrség sztem
a parkolótársasággal csak azt akartam mondani, hogy ők is tiszta szemetek mert arra hajtanak hogy minél több pénzt összeszedjenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!