Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit szóltok ehhez a balesethez?

Mit szóltok ehhez a balesethez?

Figyelt kérdés
[link]
2010. nov. 18. 09:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%

A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:52

Azért ez durva volt.

A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:52

Amúgy én igenis a fiatalságra és a felelőtlenségre fogom. Talán a részegségre is. Téged elvakít a gyász, de egy józan, épp eszű, normális ember nem hajt fel egy hídra az ellenkező irányból...

Én meg ennyit akartam.

2010. nov. 18. 16:05
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Nem voltak részegek, táncosok voltak. Nem tudom, mért hajtottam fel a hídra a másik sávba, de NEM ÉRDEMELTÉK MEG. Főleg azok, akik utasok voltak, és nem vezettek.

Aki azt a választ írta... bár semmibe nem nézem, még ő sem érdemelné meg...

2010. nov. 18. 16:29
 13/19 anonim ***** válasza:
71%
15:59-nek! Ha a te rokonaid ültek volna ott, akkor is ezt mondanád?
2010. nov. 18. 16:34
 14/19 anonim ***** válasza:
60%

amíg nem tisztázódnak a körülmények, ne ítéljetek elsőre!

Az hogy miért hajtottak fel ellenkező irányba jó kérdés, de sok oka lehet. Sajnos budapesten jelenleg a forgalomszervezés kritikán aluli, mondhatni sok helyen kifejezetten életveszélyes!

Nincsenek előjelző táblák, minden tábla későn van kihelyezve, sávok felfestve ugyanígy szarul. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy annál az útnál ahol felhajtottak nem volt kint egy behajtani tilos tábla. Én si tudnék sok olyan helyet mutatni, ahol teljesen szabályosan közlekedve is simán belekeveredhetsz életveszélyes szituba.

Bp-en a vezetők 90%-a megszokásból vezet, de nem a közúti jelzések alapján. Ha csak a táblákra tudsz hagyatkozni, úgy nagyon nehéz pesten eljutni A-ból B-be.

Ezt tapasztalatból mondom, nekem is ugyanaz a bajom mint nekik: kellő vezetési és bp-i rutin nélkül nagyon nehéz itt vezetni. Nem beszélve arról hogy sötét is volt, simán lehet hogy 1-2 tábla nem volt látható....

Emellett benne lehet még az is, hogy kicsit gyorsan hajtottak. Bár az valóban érdekes hogynem vették észre hogy szembe mennek....

2010. nov. 18. 20:44
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

én is 18 éves vagyok és van jogosítványom. nem mondom, hogy sokat vezettem, de úgy érzem már rendesen belejöttem. ennek ellenére mindig betartom a sebességhatárt (jó az ilyen indokolatlan 20as meg 30asokat nem sűrűn) és nem megyek úgy mint az állat akkor se ha osztálytársaim ülnek mellettem vagy egyedül vagyok. tehát nem kell/szabad a fiatalságra fogni, mert igenis vannak olyanok akiknek nem az nyújt örömöt, hogy széthajtják az autót és balesetet okoznak hanem az hogy A-ból biztonságosan B-be eljutnak :)

persze nem mondom, hogy szent angyal vagyok mert ha nincs előttem senki és éppen indulok mondjuk lámpától akkor van amikor kihajtom el ne lustuljon :)) de akkor is csak 50ig vagy 90ig

2010. nov. 18. 20:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Simán elképzelhetőnek tartom, hogy annál az útnál ahol felhajtottak nem volt kint egy behajtani tilos tábla"

Pedig kint van. Elég feltűnően.

De a sofőr életben maradt. Majd egyszer talán kiderül, hogy miért történt ez így.

2010. nov. 19. 07:23
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

6-an utaztak a kis járműben... erre mi a mentség?

Egy áldozatnak már indulásnál megpecsételődött a sorsa.

2010. nov. 19. 18:11
 18/19 anonim válasza:
74%
Én is ismertem őket és nem érdemelték meg ez tuti.És csak azért ültek 6an mert az egyik lányt kiszerették ovlna tenni budán mert akarták hoyg hajnali 2kor várjon maga a sötétben a buszra/vonatra.
2010. nov. 20. 14:55
 19/19 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom őket, egy kisebb figyelmetlenség miatt ennyi veszteség...
2010. nov. 20. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!