Mit szóltok ehhez? ....
Nem, mert ez a dolga!
Rengetegen járnak hamis diákokkal. És azért valljuk be, normális esetben az ember 18 évesen érettségizik, így természetes, ha egy 22 éves középiskolás diákkal gyanús...
Fugyelj!A kérdésed sem érinti a közlekedés témakörét,de így méginkább elkanyarodtál ettől.
Értjük,legalábbis én értem,hogy megértésre vársz.Hogy együtt elkezdjük szidni a bkv-t,meg mindenkit,akit hülyének nézünk...stb.Az is meg van értve,hogy te egy magasan kvalifikált embernek tartod magad,ám kifelé már csak egy olyan embert merészelsz leszólni,aki egy aluliskolázott idiótának hat,ám ettől jóval többre tartod magad.És azt is tudom,hogy meg fogsz cáfolni ész érvekkel.Bár így már nem.De talán mégis...
De mondok én neked valamit.Nem olyan világban élünk,ahol mindennek a lehető legértelmesebb módon kell történnie.Van,hogy a dolgok értelmetlenül zajlanak le és értetlenkednek azon.-ez vonatkozik azokra,akik szeretnek ugyan az intellektus fényében ábrázolni a történéseket,tetteiket.
De,hogyan is akarnánk megérteni valamit,ha megállunk az elvárások szintjén?
Szóval igen,tök hülye volt az ellenőr.Meg bunkó is volt.Bezzeg diplomások meg nem kapnak állást meg amúgy is korrupt ez az ország.Meg mindenki hülye,csak én vagyok helikopter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!