Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit szóltok ehhez a balesethez?

Mit szóltok ehhez a balesethez?

Figyelt kérdés
[link]
2010. nov. 18. 09:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos tipikus fiatal, rutintalan játsza a menőt a haverok előtt. Sajnos nagyon csúnya büntetést kaptak
2010. nov. 18. 09:18
 2/19 anonim ***** válasza:
63%

18 éves a sofőr.

Megint előjön az, hogy emelni kéne a jogsi korhatárt...

2010. nov. 18. 09:29
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem a korhatárt kellene emelni, hanem iskolai végzettséghez, és komoly pszichológiai kivizsgáláshoz kellene kötni.
2010. nov. 18. 09:56
 4/19 anonim ***** válasza:
48%

09:56- nak Szerinted egy egyetemet végzett jobban vezet mint egy szakmunkás? Érdekes vélemény.

Kérdezőnek: Nem tudjuk hogy miért kerültek pont arra az útszakaszra és mi volt a baleset előzménye. Addig kár véleményt mondani, amíg csak részinformációk vannak.

Annyi azonban fontos, hogy szokás szerint az okozó vezető úszta meg, és az utasok haltak meg. Ez nagyon jellemző az összes balesetre.

2010. nov. 18. 10:43
 5/19 anonim ***** válasza:
36%

10:43

Nem. De abban biztos vagyok ,hogy jobban átgondolja, hogy mit kockáztat, és talán felelősségteljesebb is.

Egyébként itt nem a szakmunkás kontra egyetemre gondoltam ,hanem azokra, akik még a 8 általánost sem végzik el, de apuci 5-ös BMW-jével furikázik

2010. nov. 18. 11:14
 6/19 anonim ***** válasza:
83%
ittasok voltak...
2010. nov. 18. 12:49
 7/19 anonim ***** válasza:
33%

"18 éves a sofőr.

Megint előjön az, hogy emelni kéne a jogsi korhatárt..."

Szerintem meg a tiedet kellene elvenni, mert nem rendelkezel a szükséges belátási képességgel...

2010. nov. 18. 13:44
 8/19 anonim ***** válasza:
51%

"Szerintem meg a tiedet kellene elvenni, mert nem rendelkezel a szükséges belátási képességgel..."

Jaj, valaki itt megint nagyon okos akar lenni...

2010. nov. 18. 13:48
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

18 éves még gyerek.... ennyi...

Én akkor éltem ki magam. Buli, pia, hányásig ivás stb...

Meg kell nézni a mostani 18 éveseket (tisztelet a kivételnek) és nincs is több kérdésem.

2010. nov. 18. 13:51
 10/19 anonim ***** válasza:
40%

Olyan jó, hogy olyanok szólnak hozzá, akiknek fogalmuk sincs, kik voltak azok.

Ismertem őket.

Nincs igazatok, akik a fiatalságra és a piára meg a bulizásra fogták az egészet.

Ilyet nem kellene gyakorikérdéseken megbeszélni, mert lehet, hogy nektek ők friss jogsis felelőtlen fiatalok, viszont itt mindenki gyászol.

Ennyit akartam.

2010. nov. 18. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!