Tanulóvezetők Szegeden. Hogy boldogultok? Mik a tapasztalatok?
Én nemrég kezdtem, de leizzadok rendesen, pedig mindig lenn van az ablak, állandó terelés össze-vissza, hülye román kamionos állandóan a seggembe van, dudálnak, nem engednek be, és még van 10 óra vezetésem ...
Nektek mi a tapasztalatotok? Hol utáltok menni, hol boldogultok, milyenek az autósok reakciói stb.
mindenki hülye, csak te vagy repülő
még jogsid sincs, de már a kamionosok a hülyék, akik mondjuk milliószor annyi km-ert mentek már, mint te... jó hozzáállás
mostmár biztosan nem fogsz leizzadni, mivel 0 fok körüli a hőmérséklet, így ez a probléma megoldva.
a másik, hogy nov 11.-én írtad ezt a kérdést, azóta elmúlt 15 nap, lassan már vizsgáznod kéne
Meg lassan tudod hova menjél ...
Gondolom, amikor a b.uZi román rámdudál, mert nem indulok a zöldre váltáshoz képest azonnal (max fél mp), meg úgy jön át a másik sávba, hogy kisodor a buszmegállóba (és még szerencse, hogy volt a buszmegálló), hagy ne én legyek a hülye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!