Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ködös idöben kb. 40-50-el...

Ködös idöben kb. 40-50-el megyek, nem merek gyorsabban menni, ez baj?

Figyelt kérdés

10 éve vezetek 4 éve buszos vagyok. Sok alkalommal szívtam már meg, pl. sötetben forgalommal szemben bicikliző, vagy gyalogos persze kivilágítatlan.. nagyon félek, hogy elütök egy ilyen szerencsétlent ezért ha alig látok nagyon lassan megyek, munkásjáraton dolgozok és tegnap nagyon ki voltak rám akadva főnököt is felhívatták a cégnél mert, hogy én követtem egy traktort 15km-n keresztűl, tényleg nem mertem megelőzni olyan köd volt, hogy nem, inkább félre álltam egy buszmegállóba elengedtem a mögöttes kocsisort gondolván egy buszt és traktort rosszabb előzni ( főleg en tartok egy teherautónyi helyet mert irja a kresz :))) mint simán egy traktort. Na én félre álltam akkor már ment a sutyorgás.. erre mikor ismét utolértem már csak 5 percet voltam mögötte és sikerült egy olyan területet kifogni ahol meg tudtam előzni... erre tapsoltak. Nagyon rossz érzés volt.. utána végig 50-el mentem mert szintén alig láttam.

Kocsival haza meg 65 volt a max.

Mások ezzel sosem foglalkoznak? Sajna nekem nincs kollégám, vagyis van, de nem találkozunk telefonon meg nem kérdezem meg, hogy mennyivel megy.. igy most itt kérdem, hogy mit gondoltok erről? Az is eszembe jutott, hogy nem való nekem a vezetés. Korábban azt vettem észre, hogy ha jött szembe valami nagyobb jármű lassítok nehogy átpattanjon a busz valami kátyún és vágjon át szembe.. hagyni kéne ezt, ugye? Érdekes 4 évig ezen sosem rágódtam.

ma 09:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azt tapasztaltam, hogy mindenki rohadtul jön a seggemen addig, amíg én vagyok elől. Amikor jelzem, hogy meg lehet előzni, esetleg konkrétan elengedem, akkor meg ők is ráállnak ugyanarra a csökkentett sebességre, amin én voltam, mert rájönnek, hogy szart se látni...
ma 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!