Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért kell óvakodni a kalapos...

Miért kell óvakodni a kalapos sofőröktől?

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 01:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 11-09 17:30 vagyok

A dátumra voltam kiváncsi.XD

2010. nov. 13. 15:12
 12/20 anonim ***** válasza:
Ez egy sztereotíp közhely, de annyi valóságalapja van, hogy aki kalapban vezet, annak nem mindig kellőképpen tág a látómezeje. Ez persze karimamérettől is függ. Illetve az, aki nem veszi le a kalapját az autóban az általában tényleg egy görcsös bumburnyák, de ezt előttem valaki már jobban leírta.
2010. nov. 13. 16:03
 13/20 anonim ***** válasza:
Ilyenről még sosem hallottam
2010. nov. 13. 18:43
 14/20 anonim válasza:
ne hidd el hogy óvakodni kell tőlük ez baromság
2010. nov. 13. 21:28
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szóló volt bizonyára a kalapos.
2010. nov. 14. 06:51
 16/20 anonim válasza:
Egy New Yorkban élő barátom mesélte, hogy ez szó szerint ott is egy ilyen mondás azzal kiegészítve, hogy akkor a legveszedelmesebb a kalapos vezető, ha barna kocsit hajt!(ki a fene vesz önszántából barna kocsit?! -a kalapos vezető:))
2010. nov. 14. 07:56
 17/20 anonim ***** válasza:

A kalapos vezető akkor félelmetes, ha a kalap mellé járul

még szőke haj, lakkozott hosszú köröm,műszempilla,tűsarok.-

2010. nov. 14. 12:06
 18/20 anonim ***** válasza:

ált. a suzukisok bénáznak de hogy mér azt nemtom felfogni.

persze nem mind nehogy magatokra vegyétek csak a legtöbb.

2010. nov. 14. 19:03
 19/20 anonim válasza:
azért a suzukisok, mert ők alapból rosszul vezetnek, ezért nem veznek drága kocsit, nehogy összetörjék.
2010. nov. 15. 18:31
 20/20 anonim válasza:

Szerintem azért, mert általában a nyugdíjasok hordanak kalapot és azt meg tudjuk, hogy ők hogy vezetnek (tisztelet a kivételnek)!

Ja a Suzukisok, Daewoo-sok, Kia-sok stb. meg azért bénák általában, mert ők azok, akik régen nem engedhették meg maguknak, hogy autót vegyenek, így most nem sok gyakorlatuk van.

2010. nov. 19. 15:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!