Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Itt mehet gyalogos, vagy én...

Itt mehet gyalogos, vagy én hibáztam?

Figyelt kérdés

A linkelt kereszteződésből este jöttem kifelé onnan ahonnan az utcakép figyel. Ahogy mentem ki, néztem széjjel, mikor egy fickó nekiesett a motorháztetőmnek. Nem mentem gyorsan, mert amúgy is figyelni kell, ezért látszólag nem lett baja, de lehúztam az ablakot, eleget téve a kötelességemnek, hogy jól van-e. Ebből csak szájkarate lett, amiben ő végigszidta a rokonságom, és kérdőre vonta, hogy tudok-e vezetni, köpködött, mire én csak kérdezgettem, hogy "látsz csíkokat a földön? Kinek van elsőbbsége? Hol szabadna átmenned?" Természetesen választ nem kaptam úgyhogy kérdőre vontam a józanságát, majd egy kis kiabálás után továbbmentünk mindketten.

Mivel nincs zebra, és nem is kanyarodtam, úgy gondolom, hogy ő hibázott, ő ment nekem, és beszéltem is vele, mielőtt elviharzott, így cserbenhagyás sem történt.

Ti mit gondoltok, ki volt itt eltájolva?

Link: [link]

Hogy érthetőbb legyen: [link]

dec. 13. 20:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
85%
A gyalogosok az utóbbi években annyira hozzászoktak, hogy bármikor bárhol átmehetnek körülnézés nélkül, mert az autós úgyis megáll, hogy most már ott is mennek ész nélkül, ahol nincs elsőbbségük. Legalábbis egy részük.
dec. 15. 13:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!