Mikorra és mi várható?
Figyelt kérdés
Lényeg hogy múlthéten kilépett az útra elém egy nő babakocsival és nekik mentem fel is borultak a nő beszélt hátrafele nem figyelt illetve zebra sem volt. Hálaisten nem lett semmi nagyobb baj a gyereknek meg neki sem illetve max 30km/h-val mentem mert elég éles kanyarban volt falun belül. A nő elment nem is akart ki hívni senkit de nyílván hívtam mototrháztetőm sérült de nem is lényeg nem érzem magam hibásnak. A rendőrök se nem irattak velem alá semmit se nem szondáztattak kicsit helyszíneltek és ennyi nyílván az adataim elkérték. Kérdés mikorra várható valami illetve mire számítsak?ma 19:14
1/2 anonim válasza:
Hát, akár hónapok is elmehetnek hála élenjáró bürokráciánknak. Szerintem ebből nem lesz semmi, a nő megpattant így ugrott a kártérítés reménye.
2/2 A kérdező kommentje:
Előkerítettük a nőt láttam melyik házba ment be. de nem hallgatták ki illetve mondta hogy ő a hibás be vitték a gyerekkel együtt a kórházba amit nem akart de nincs semmi baj halaisten velük..
ma 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!