Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mikorra várható valami eredmén...

Mikorra várható valami eredmény? Többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Augusztus 20-án a helyszínen elvették a jogsimat, beleszálltam egy napraforgóföldbe segg részegen... Azóta nem jött ítélet, 2 hónapja voltam rendőrségen kihallgatáson, továbbítva lett az ügyem a bíróságnak, de már 2 hónapja, azóta semmi eredmény. Akinek volt már hasonló ügye, mikor kapta meg az ítéletet? Azt mondták postán fog jönni egy határozat amiben ismertetik a büntetést. Nem okoztam kárt senkinek, csak saját magamnak.

2023. dec. 22. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Elvileg 3 hete van a bíróságnak hogy ítéletet hozzon. Helyedben bemennék a helyi járásbíróságra, és érdeklődnék. Ha annyira totál voltál fújhattál igen keményet :D mennyi volt 1 egész? Nem ítélkezem nyugi.
2023. dec. 26. 12:47
 2/10 A kérdező kommentje:
0,9 volt, közepes szintű ittasság, rendőr szerint megúszom kb fél millás pénzbírsággal meg 1 év eltiltással, az is valószínű csak "B" kategóriára, mert azzal csináltam a hülyeséget, mellette minden kategóriám megvolt, kamionosként dolgoztam.
2023. dec. 26. 13:21
 3/10 anonim ***** válasza:
0.9? Hát nem akarlak elkeseríteni de akkor igencsak be lehettél baszarintva xd tippem sincs... Ha rám írsz, megírom mit kapok mert nekem hamarosan érkezik az ítélet. Legalább tudsz mihez viszonyítani. Én 0.4-et löktem, enyhének számítok de nekem is egy évet rebesgettek...
2023. dec. 26. 20:39
 4/10 anonim ***** válasza:

sziasztok,

mit, mennyit és mennyi idő alatt kell meginni a 0.4-hez és a 0.9-hez? :)

köszi

2023. dec. 26. 20:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell ábrándítsalak... 0.4-hez kb 9 deci bort ittam olyan délután 2 óra magasságában és este 22-kor mentem haza! Magyarán ha az éjszaka te jól bekarmolsz, mert kb ennyi örömöd maradt az életedben, hajnal 5-6 körül meg vágtatsz dolgozni már állítanak is félre. Hozzá teszem azt hittem simán nullát fújok. Semmit nem éreztem már belőle. Nem mondanám egyetértek ezzel a zéró toleranciával... Na a 0.9 az már más eset ott már megy a kép rendesen xd nem csoda a delikvensünk a szántásban kötött ki xd
2023. dec. 26. 21:04
 6/10 anonim ***** válasza:

köszi a választ

és valóban... kiábrándító :D

2023. dec. 26. 21:52
 7/10 anonim válasza:

November 17-én vették el a helyszínen a jogsim, másfél hétre rá kihallgattak, oda már ügyvéddel mentem, a tárgyalásom június 21-ére tűzték ki, addig pötyögött a 2 éves eltiltásom és a tárgyalástól számítva kaptam 10 hónap szabadságvesztést fogház fokozatban 20 hónapra felfüggesztve, pénzbírságot nem kaptam, mert voltak enyhítő körülményeim, így az ügyvéd segített elkerülni a pénzbírságot, 3 év alatt másodjára vették el a jogsim, 1.19-et fújtam legutóbb

Első alkalomnál pedig 0.7-et, 480.000 Ft bírságot kaptam 1 év eltiltással, ezt a bírságot még 2019-ben kaptam, azóta drágultak a büntik

2023. dec. 30. 23:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Uh bakki... Hát ne haragudj de jó nagy hülyeségeket csináltál...
2023. dec. 31. 15:50
 9/10 anonim válasza:
100%
Csináltam amit csináltam, a múlton változtatni nem tudok. Azóta beláttam, problémám van az alkohollal és nem én kontrollálom. A megoldás arra, hogy ez ne történhessen meg újra, hogy nem iszom. Lehet ítélkezni és köpködni másokat, mert bűnöket követtek el, bennem ez a lejtmenet hozta meg a változást, szóval hálás vagyok, hogy nem kerültem börtönbe és hogy nem öltem meg senkit.
jan. 1. 10:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Így igaz. Mindenki életében vannak és lehetnek lejtmenetek. Lényeg tanultál belőle, hibádat beláttad és most hogy beláttad, most már tudni fogod írányítani a dolgot. Hála istennek senkinek semmi baja nem történt. Kívánom mielőbb forduljon a lehető legjobbra az életed, és új ember lehessél!
jan. 1. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!