Azt érzi az ember ha elüt egy biciklist?
Pénteken már sötétet volt, vezetés közben nyomkodtam pár másodpercig a telefont.
Attól felek hogy pont ott volt egy biciklis. Konkrétan nem ütöttem el, meg nem is láttam biciklist, csak ha mégis ott volt egy és a visszapillantó tükörrel el kaptam volna azt hallottam volna?(hangosan ment a zene)
Ha csak elsodrod, azt nem feltétlenül veszed észre. Főleg, ha jó az autó hangszigetelése, üvölt a zene stb.
Ilyen esetben jobb lett volna, ha megállsz és meggyőződsz róla, hogy nem okoztál balesetet. Mert utólag egy cserbenhagyásért jobban megrángatnak.
A visszapillantón látszik sérülés de azok régebbiek.
Mikor felnéztem nem láttam semmi biciklist csak egy nagy autót előttem jó messze tolem és azért váltottam zenét.
Csak a fejembe vettem Mivan ha mégis volt ott egy biciklis.
Ha megálltál volna akkor ha böribe nem is mész, de örök jogsibevonás. Így, hogy nem álltál meg így van böri is. Persze csak ha tényleg történt gázolás.
Fateromtól azért vették el a jogsit örökre, mert mégcsak nem is zebrán egy részeg gyalogos kiesett elé, ő meg áthajtott rajta. Ő megállt, segítséget nyújtott, fedélzeti kamerával bizonyította, hogy esélye nem lett volna elkerülni, ügyvédet is fogadott és mégis jogsi ugrott örökre.
Azóta megkeseríti rendesen az én életem is, mert nekem kell ugrálnom furikáztatni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!