Az Árpád hídon biciklist elgázoló ember ügyében van valami fejlemény? Én régen hallottam az ügyről.
Figyelt kérdés
#RACE-001
2023. szept. 9. 21:10
1/6 anonim válasza:
gondolom előzetesben van az ürge, majd jönnek a további fejlemények amikor ideje lesz.
2/6 anonim válasza:
Médiában 3 napig volt érdekes, max majd akkor elsz emgitn hír mikor a tárgyalás lesz.
3/6 anonim válasza:
A média elfelejtette, most jön az altatás időszaka. Valószínűleg túl jók a kapcsolatai, ezért nem fognak vele példát statuálni: ha nem lenne semmilyen összeköttetése, már most bíróság előtt állna és naponta legalább egyszer jönne róla hír, milyen piszokul meg fogják büntetni, mer' ilyet aztán nem lehet meg különben is. De így, hogy csend van, a tömegmédiából tájékozódó átlagember 2-3 hónap alatt elfelejti a sztorit és végül úgy lehet valamiféle nevetséges ún. büntetéssel elengedni, hogy senki sem fog rajta pattogni. Kap majd valami 3 hónap közmunkát 1 évre felfüggesztve, aztán mehet Isten hírével, úgy száguldozik, ahogy jólesik neki.
4/6 anonim válasza:
Tesznek majd oda is zöld karókat.
5/6 anonim válasza:
Becsapós a média, mindenki felkapta, mert ez hozz kattintást és nézettséget. Messze nem volt olyan fontos ez az ügy senkinek, mint amennyire annak tűnt (igen, tudom nagyon bunkó, amit írtam, de ez a valóság).
6/6 eddiboy válasza:
Nem fellebbezett az előzetes ellen, elfogadta az elsőfokú ítéletet, így még 3 hónapig bent marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!