Néhány ember vajon tényleg nem hallja, hogy egy biciklis csenget?
Figyelt kérdés
Persze nem lenne baj, ha ekkora idióta lenne a többség, de amikor valami sérelem éri, akkor hirtelen megokosodik és jó megfigyelő lesz.2023. jún. 19. 11:31
1/15 anonim válasza:
Én szoktam hallani, fe nem ismerem az illetőt, lehet összekevert vkivel.
2/15 anonim válasza:
igen, van aki nem
pl zenét hallgat, halláskárosodása van, nem gondolta hogy biciklis csengetett.
3/15 anonim válasza:
Egyszer egy ilyen dagadt, zsírfejű nő mondta, hogy ha csengetek, akkor sem megy arrébb, mert az az út az övé is. "Hát akkor neked bizony a q.a a..dat!" mondtam neki. Kerékpár út volt, nem is közös gyalog és kerékpár út. Az emberek nagyon nagy többsége teljesen fogalmatlan, nem tudja, hogy hol szabad és illik közlekednie.
4/15 anonim válasza:
Szinte sosem használom a csengőt, maximum a racsni hátratekerésével keltek hangot. Azt is meg szokták hallani.
6/15 anonim válasza:
Esős időben, patkófékkel az sem rossz. :)
8/15 MGéza válasza:
#3: Konkrétan hiába van valami kitáblázva csak kerékpárútnak, a gyalogos akkor máris használhatja, ha nincs vele párhuzamosan járda. Ez egy ilyen dolog, ezt kell szeretni, ilyen elmaradott felfogás szerint, a gyaloglás egyfajta alternatívájaként van a kerékpározásra tekintve akik ha teszik ha nem, kénytelenek a számukra kijelölt úton elfogadni a gyalogosközlekedést és ez miatt nem is mehetnek annyival amennyivel egyébként mehetnének, mert a KRESZ erről így rendelkezik és slussz.
9/15 A kérdező kommentje:
#8 : A Kresz egyébként ír a zavarásról is. Az is hozzá tartozik!
2023. jún. 20. 12:23
10/15 anonim válasza:
Nekem nem olyan jo a fulem. Igy a halkabbat nem hallom sajnos. :(
Fiatal vagyok.
Hangos csengo kell!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!