Egy biciklizestol elszokott ember (ha jo a bicikli) mennyire hogyan tud lejton felfele menni?
Figyelt kérdés
2019. szept. 17. 15:02
2/10 anonim válasza:
Amúgy meg a lejtőn felfelét azt emelkedőnek hívják.
4/10 A kérdező kommentje:
Rendben, hogyan tud az emelkedon felfele menni?
2019. szept. 17. 16:15
6/10 anonim válasza:
Hát hogyan? Tekerni kell! Úgy kell lejtőn felfelé bringázni mint amúgy máskor is csak nehezebb.
7/10 anonim válasza:
Visszavált és lassan felkúszik. Ha elfárad, tolja. Nem bonyolult dolgok ezek.
8/10 anonim válasza:
Hát irtó lassan, na. Attól is függ hány százalékos emelkedő, attól is hány fok a hőmérséklet, attól is, hogy mennyire dagadt az alanyunk....
9/10 Wadmalac válasza:
Messzebbre köpi ki a tüdejét, mint edzetten.
Én spec hosszú lustulás után visszatérő országútis vagyok, idei tekeréseim alapján a hogyanra a válasz: xarul.
Az olyan dombok tetején, ahol anno még lendületből billentem át a lejtőre, most keresem az oxigénsátrat.
10/10 anonim válasza:
Egyszuszra. Aztán meg a többire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!