Az normális, hogy sokan az első hó hatására kezdték el felrakatni a téli gumit?
Nem is Magyarország lenne ha nem így lenne.
"Me' a sok hülye mit pofázik téli gumiról tudom én hogy felesleges"
Aztán leesik az első hó, a mindent is tudónk meg az autópálya kellős közepén áll neki kicserélni a téli szettre. Mert hát az elmúlt másfél hónapban nem lett elégszer elpofázva neki hogy miért is kell a téli gumi de nem ám. Vagy biztos olcsóbb a csere mint két hete főleg hogy akkor is magának cserélte volna.
Nem hiába vagyunk kilencmillió "majd" országa fél lábbal a Balkánon.
#2 Éppen az ilyenek miatt mondják el évről évre, hogy nem a fél méteres hó miatt kell a téli gumi. Lehet hogy egész évben egy cent havat sem fogsz látni, csak majd lesz -1 fok meg egy kis köd, az első hajtűkanyarban meg úgy mész az árokba mint ha szaron csúszott volna a kocsi.
Nekem igazából mindegy, a te kocsid a te életed, biztos megéri az a 80ezer Forint.
Mi köze a hónak a téli gumihoz? Nem hó gumi, hanem téli gumi.
Lágyabb keverék, hogy a hidegebb aszfalton jobb tapadást biztosítson a keményebb nyári gumihoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!