Miért nem lehet megvárni, hogy a gyalogos nyugodtan át tudjon menni a zebrán?
Rám még ki is kiabált egyik autós hogy "haladjál már rák egye ki a beled".
Ugy utálom ahol nincs lámpa, hogy a fenének nem mennek akkor el az autok, es átmegyek később, de megállnak inkább és átengednek a zebrán de úgy, hogy fussak akkor.
#2:
Mondjuk ilyet a "C kategóriás" emberlények szoktak mondani, szal annyira nem meglepő.
Ezt amúgy én sem értem.
Az autósok többsége amúgy előzékeny, megáll, odaintek neki, sietek is, mégis kb. a sarkamat tiporják le nem egyszer.
Gondolom úgy vannak sokan, hogy "érzik" az autót, ami leginkább parkolásnál jön ki, mennyire nem igaz, elkezdenek oda-vissza gurulni, tolatni miközben méteres helyek vannak körülöttük.
Én autósként mindig megvárom, hogy áthaladjon a gyalogos és fellépjen a járdára, nagyobb átkelőhelynél pedig átérjen biztonsággal a következő sávba.
Azt kihangsúlyoznám, hogy valóban sietek átkelni, mégis ez a helyzet.
Türelmetlenség.
Sokan sietnek, türelmetlenek, frusztráltak, meg nem szeretnek várni.
Én sem szeretem, amikor bőgetik a motort, vagy már akkor hallom, hogy gázt adnak, mikor még át sem értem az út túloldalára. Pedig nem lassan megyek. Ez amúgy akkor a legkellemetlenebb, amikor az autós átmegy teligázzal a saját pirosán, holott a gyalogosnak már zöld, és az amúgyis rövid zöldön alig ér át a gyalogos, így meg még pluszban várni is kell. Aztán jön valaki, aki türelmetlen és nem akarja megvárni, míg a szabályosan közlekedő gyalogos átér..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!