Vissza utasíthatom az autó mentőt ha én nem kértem?
Annyi történt hogy kifogyott a benzinem menet közben leálltam a forgalomtól elzárt területre,elakadás jelzőt benyomtam. És értesítettem ismerőst hogy hozna e benzint? Indult is,
5-8 perc múlva beállt elém egy autómentő, el kell hagyni azonnal az autóutat. Mondom köszi nem kell,van segítség itt van 3percre,nekik ez kötelező mert a pályásokat értesítették hogy itt egy kocsi stb stb
Ezt értem is,csak én hol kaptam tájékozódást arról ha lerohadsz az úton már jön a tréler...mert akkor alapból hátra dőlök azt majd jön,nem pedig értesítek valakit hogy jöjjön segíteni. Most ha hívok egy másik autómentőst akkor kifizetem mindkettő költségeit? Vagy hogy van ez? Hol járhatok utána? Abszolút megérteném a protokolt (jó dolog lenne ez) de ezt nem kéne tudnia aki épp lerohad?
HA bármit is segít nem kell aláírnod semmit és akkor ez neki egy önkéntes partizán akció lesz .
Nem vagy köteles elfogadni amit ő ajánl.
Azért egy haverral egy próbát megérne.
"Fogyjon ki" egy haver benzinje, és kérjen hazaszállítást. A haza egy kellően elhagyott külváros legyen, felkészült, megfelelően felszerszámozott (fa testápló...) fogadóbizottsággal.
Ott vissza fogod kapni a pénzedet, és a fogadóbizottság munkadíját is.
13
Én nem vagyok akkora hülye, hogy bedőljek egy ilyen szélhámosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!