Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Majdnem okoztam egy koccanást,...

Majdnem okoztam egy koccanást, mi várható most?

Figyelt kérdés

Beláthatatlan, "tükrös" kereszteződés, STOP táblával, a merőleges utcán a kilátást akadályozva, szabálytalanul parkolókkal. A lefagyott tükrön csak a kelő nap színei látszanak, a STOP táblánál megállok, majd nagyon nagyon lassan balra kanyarodok, közben jobbra-balra nézek, a belátott kis szakaszon még sehol senki. Mikor kb az út közepéig értem, egyszer csak fékcsikorgás, dudálás és a semmiből nekem balra ott terem egy elektromos kocsi (ez azért fontos, mert figyeltem azt is, hogy hallom-e másik kocsi zaját, az ablakot is lehúztam), a sofőr mutogat, rázza az öklét. Vissza nem tudtam tolatni, mert már a s*ggemben volt egy másik autó. Nagy nehezen vissza tolatott aki mutogatott majd el így tudtam menni balra, a bolt felé. Utánam jött a bolt parkolójába és szitkozódva közölte, hogy a mutatványomról megy a videó a rendőrségre. Most én mire számíthatok? 30-as tábla volt neki, amit tuti nem tartott, mint ahogy sokan csinálják ezen a kis utcán. A helyszín: [link]

A bolt parkolója: [link]

nov. 4. 13:12
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Amire számíthatsz az egy kis ideig rossz lelkiismeret. Nem fognak csinálni semmit.
nov. 4. 13:17
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Kezdjük ott, ezek szerint nem is te okoztad a balesetveszélyes helyzetet.
nov. 4. 13:37
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Majdnem bármire számíthatsz.
nov. 4. 13:44
 4/10 anonim ***** válasza:
63%
Amióta mindenkinek kamera lóg ki a s*ggéből is meg sem tudom számolni hányszor mutogattak a kamerájukra autósok, amikor konfliktusba kerültünk. Eddig egyszer sem jött büntetés, de még a bpi autósokra sem kerültem fel. Messze túlértékelik az emberek a videófelvétel hatalmát.
nov. 4. 14:54
 5/10 bazaltkaroly ***** válasza:
56%

Nem lesz belőle semmi. Csak jól meg akarta mondani neked.

Ha jól értem neked volt STOP így hiába voltál kint, rád tudnák verni nagy eséllyel, de szerintem erre nem kerül sor.

Amúgy is, ha villanykocsis barátunk úgy dönt, hogy becammog a rendőrségre, akkor sem fognak tenni semmit, - feltéve ha nem látszik a kamerán kristálytisztán, minden oldalról az arcod, vagy nem pont a személyidet tartottad a kamera felé, egy neontáblával, hogy "Én vagyok az!" - mert ez nem tartozik az objektív felelősség alá.

Ne aggódj, ez gyakori hiba, megesik bárkivel, villanykocsisnak meg nem ártana egy pszichológiai vizsgálat.

nov. 4. 17:27
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
Tuti nem 30-cal ment, kben láttad volna. Semmise lesz
nov. 4. 18:48
 7/10 anonim ***** válasza:
35%
Kicsit túl lett tolva a mesélés. Ez a kereszteződés teljesen jól belátható. Még ha le is volt fagyva a tükör, balra akkor is jó messzire el lehet látni. Jobbra problémás, de félútig ki lehet csorogni és megállni szükség esetén. Ez meg is történt, szóval nem értem mi a probléma. Sőt, amekkora hely van ottan, még a kanyart is le lehet vágni, hogy ne derékszögben kelljen kikanyarodni. És ne haragudj, de azon a ponton, hogy még az ablakokat is lehúztad hallgatózni, hát azon röhögtem egy nagyot. El is hiszem, hogy 12 fokban csak emiatt lehúztad az ablakot és tényleg hallottál is valamit a saját motorzajodon kívül.
nov. 4. 20:37
 8/10 anonim ***** válasza:
41%
Nyugi, nem lesz semmi.
nov. 4. 22:18
 9/10 anonim ***** válasza:
78%

Semmi!

Az onkentes rendor meg inkabb a tablakat figyelje!

nov. 4. 23:36
 10/10 anonim ***** válasza:
24%
Nem értem a lefagyott tükröt. Nem indulok el úgy, hogy nem látok a tükörben.
nov. 5. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!