Majdnem okoztam egy koccanást, mi várható most?
Beláthatatlan, "tükrös" kereszteződés, STOP táblával, a merőleges utcán a kilátást akadályozva, szabálytalanul parkolókkal. A lefagyott tükrön csak a kelő nap színei látszanak, a STOP táblánál megállok, majd nagyon nagyon lassan balra kanyarodok, közben jobbra-balra nézek, a belátott kis szakaszon még sehol senki. Mikor kb az út közepéig értem, egyszer csak fékcsikorgás, dudálás és a semmiből nekem balra ott terem egy elektromos kocsi (ez azért fontos, mert figyeltem azt is, hogy hallom-e másik kocsi zaját, az ablakot is lehúztam), a sofőr mutogat, rázza az öklét. Vissza nem tudtam tolatni, mert már a s*ggemben volt egy másik autó. Nagy nehezen vissza tolatott aki mutogatott majd el így tudtam menni balra, a bolt felé. Utánam jött a bolt parkolójába és szitkozódva közölte, hogy a mutatványomról megy a videó a rendőrségre. Most én mire számíthatok? 30-as tábla volt neki, amit tuti nem tartott, mint ahogy sokan csinálják ezen a kis utcán. A helyszín: [link]
A bolt parkolója: [link]
Nem lesz belőle semmi. Csak jól meg akarta mondani neked.
Ha jól értem neked volt STOP így hiába voltál kint, rád tudnák verni nagy eséllyel, de szerintem erre nem kerül sor.
Amúgy is, ha villanykocsis barátunk úgy dönt, hogy becammog a rendőrségre, akkor sem fognak tenni semmit, - feltéve ha nem látszik a kamerán kristálytisztán, minden oldalról az arcod, vagy nem pont a személyidet tartottad a kamera felé, egy neontáblával, hogy "Én vagyok az!" - mert ez nem tartozik az objektív felelősség alá.
Ne aggódj, ez gyakori hiba, megesik bárkivel, villanykocsisnak meg nem ártana egy pszichológiai vizsgálat.
Semmi!
Az onkentes rendor meg inkabb a tablakat figyelje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!