Azzal hívtak fel a biztosítómtól, hogy balesetet okoztam, majd elhajtottam. Csakhogy a kocsi épp szervizben volt. Most hazudik a biztosító?
Figyelt kérdés
Nem értem az egészet, hogy okozhattam balesetet, ha a szervizben volt az adott napon a kocsi?
Ráadásul egy 150-200 kilométerre levő városról van szó, ilyen messze pedig már régen jártam, talàn több mint egy éve.
Felhívtam én is a társaságot, és ők se tudják, miről van szó. Mindenkinek homályos.
800 ezret követelnek
okt. 29. 08:25
11/16 anonim válasza:
Akkor jobb ha utalsz minél hamarabb, nehogy baj legyen.
12/16 anonim válasza:
Ha már ott vagy bankba és utalsz, nekem is? Kösz!
13/16 anonim válasza:
Nekem Angolából küldtek egy levelet hogy örököltem 8 milliárd forintot, de utaljak nekik 130 000 ft ügyvédi díjat, hogy intézni tudják az örökségemet.
14/16 anonim válasza:
#13 nekem is! Rokonok vagyunk! En utaltam, holnap veszem át a Lambot, te mit vettél?
15/16 anonim válasza:
99,9% hogy csalás, mert szerintem ilyen esetben vagy a rendőrség vagy a belügyminisztérium vagy esetleg a közlekedési hatóság értesít tértivevényes levélben az esetről, tuti nem a biztosító, pláne nem telefonon.
16/16 anonim válasza:
Ez úgy tűnik, az "öregezés" és "unokázás" mintájára készült "biztosítózás" csalás. Miért nincs hívásrögzítésed? Most meghallgathatnánk a csalás folyamatát és lehetne belőle egy ismertterjesztő videó.
És mivel ez az eset gondolkodóba ejtett, érdemes megfogadni a tanácsokat: hivatalos ügyekben nem így keresnek meg, hanem a hivatalos csatornákon át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!