A mai világban érdemes még gumit cserélni?
Figyelt kérdés
Nem elég egy négyévszakos gumi ?okt. 28. 20:14
1/19 Mad Max2 válasza:
Én sose cseréltem akkor is nyárival toltam amikor még edett a hó elég gyakran. Mostanában nem hogy hó nem igen van de fagy is alig
2/19 anonim válasza:
Dehogynem elég, azt is szigorúan 20 évente cserélve, mert az árokban a legjobb közlekedni.
3/19 anonim válasza:
Tavaly december 23.-án mi is nyárival nyomtuk az M0-n... 40-el, és így is majdnem az árokban végeztük. Idén már ott figyel a téli a garázsban.
5/19 anonim válasza:
Vredestein Quatrac, minden tesztelő oda-vissza van tőle. Bőven elég itthonra.
6/19 anonim válasza:
Én húsz éve csak téli gumival járok. Sosem ért meglepetés.
8/19 anonim válasza:
4 évszakos előtt egyébként én is nonstop télin voltam 12 éve..
9/19 anonim válasza:
4évszakost vegyél mert 20k ért cserélik le 2hónapra elöre idöpontott kell foglalni!! Hátulütö az hogy hamar kopnak
10/19 anonim válasza:
Csak városi közlekedésre full felesleges négyévszakosnál jobb. Ennél többre viszont megérheti cserélgetni. Pl. autópályázós autó, hegyes-dombos helyen közlekedsz, sokat mész vele stb. Akkor megéri az évszaknak megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!