A köztudatban miért van ennyire erősen, hogyha visszapillantóban meglátsz egy nagy, vad kinézetű kocsit, akkor egyből be kell húzódni a külsőbe? Mi van ha nem teszem meg?
"A legtöbben vélhetően azonnal lehúzódnak majd a külső sávba, ha feltűnik egy ilyen luxus sportterepjáró a visszapillantójukban."
Miért kellene asszisztálnom ahhoz, hogy valaki(k) a közúton próbálják a szociopata, gyerekded elfojtott frusztrációjukat kiélni?
Mi lehet a legrosszabb, ha én lesz**om, hogy egy ilyen dög mögöttem száguld és villogtat rám? És miért érzi azt, hogy az autó értéke arra predesztinálja, hogy ilyet megengedhessen magának?
Én azért kitérnék az útjából ha egy ilyet meglátok magam mögött..
Ez a szokás onnan jön, hogy ezekben az agresszív, drága autókban többnyire cigányok meg maffiózó emberek, kopasz kigyúrt építési vállalkozók ülnek, akik előszeretettel agresszióznak minden egyes alkalommal, ha valami nem úgy alakul, ahogyan ők gondolják.
Sokan pofáznak itt arról, hogy a kreszben elő van írva, hogy nem szabad a gyorsabb járműt akadályozni stb. Kérdezem én, tegyük fel egy autópályán a maximális haladási sebesség 130 km/h, akkor miért kell ugyan 160-170-nel száguldozni a belső sávban, ami elvileg előzésre van kitalálva olyan esetekben, amikor a külső sávban valaki a megengedett maximális sebesség alatt halad.
Ha megtörtént az előzés, tessék kitakarodni a külsőbe és haladni mindaddig, amíg újra nem szükséges egy lassabban haladót kielőzni.
Továbbá az a vicces még az egészben, hogy ezek a sofőrök tegyük fel egy Debrecen-BP távon kb. 10 percet spórolnak csak a nagy tempójuk ellenére, mert ígyis-úgyis bele fognak futni egy terelésbe vagy egy torlódásba és onnantól kezdve mindegy.
Nem egyszer találkoztam már ilyen bivalyokkal Gödöllőnél, akik Gyöngyösön sorba toltál le meg villogózták az emberek a f^szba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!