Itt mit kellett volna tennem, én voltam a hülye?
Évek óta vezetek, de ilyennel még nem
találkoztam. Autópálya lehajtó, lámpás körforgalom. Előtte megálltam, rossz sávban voltam, váltani akartam, itt hülye voltam, bizonytalankodtam, ezt elismerem. Mögöttem jött villogva egy kocsi, nem tudtam váltani, továbbmentem, piros lett. De itt jön a lényeg. A piros lámpánál is végig nyomta a dudàt, mint az őrült, villogott. Először azt hittem, nem ég a lámpa, nyitva maradt valami, de már én is elkezdtem ingerülten mutogatni, hogy piros, ember! Erre a középső ujjával mutogatott, majd ahogy elindultam zöldre már normál tempóban, ott is dudált mögöttem. Utana hagytam, hogy kielőzzön, de persze ott is belasított, és magyarázott meg mutogatott valamit. Az a baj, hogy utána már én is idegesen vezettem. Tényleg én voltam a marha, és ekkora gond, hogy a bizonytalan sávváltási próbálkozásommal feltartottam két percre? Vagy azt várta volna, hogy mivel úgysem jön senki a körforgalomban menjek át a piroson?
Tötymörögtél, ennyi hibát vétettél
A mögötted jövő meg türelmetlen ingerült fasz kalap volt
Kb ennyi történt
Mindennapos történeteka magyar közutakon....:)
"Autópálya lehajtó, lámpás körforgalom."
Megyeri híd?
"Tényleg én voltam a marha, és ekkora gond, hogy a bizonytalan sávváltási próbálkozásommal feltartottam két percre? "
Igen. Ha a bénázásoddal 2 percre feltartottad a forgalmat, az tényleg meglehetősen bosszantó. Ha már nem sikerült a besorolás, akkor el kellett volna menned abba az irányba és majd később visszafordulni.
De ha már elcseszted, feltartottad a forgalmat, akkor az a minimum, hogy intesz vagy villogsz egy bocsit, nem még nekiállsz mutogatni.
"Megyeri híd?"
tegyük hozzá, egy borzadály az a körforgalom.
"Előtte megálltam, rossz sávban voltam, váltani akartam,"
Hogy lehettél rossz sávban, amikor mindkettő sáv a város felé megy?
Ha pedig az Auchan felé mentél, ott nem tudott volna megelőzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!