Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Itt mit kellett volna tennem,...

Itt mit kellett volna tennem, én voltam a hülye?

Figyelt kérdés

Évek óta vezetek, de ilyennel még nem

találkoztam. Autópálya lehajtó, lámpás körforgalom. Előtte megálltam, rossz sávban voltam, váltani akartam, itt hülye voltam, bizonytalankodtam, ezt elismerem. Mögöttem jött villogva egy kocsi, nem tudtam váltani, továbbmentem, piros lett. De itt jön a lényeg. A piros lámpánál is végig nyomta a dudàt, mint az őrült, villogott. Először azt hittem, nem ég a lámpa, nyitva maradt valami, de már én is elkezdtem ingerülten mutogatni, hogy piros, ember! Erre a középső ujjával mutogatott, majd ahogy elindultam zöldre már normál tempóban, ott is dudált mögöttem. Utana hagytam, hogy kielőzzön, de persze ott is belasított, és magyarázott meg mutogatott valamit. Az a baj, hogy utána már én is idegesen vezettem. Tényleg én voltam a marha, és ekkora gond, hogy a bizonytalan sávváltási próbálkozásommal feltartottam két percre? Vagy azt várta volna, hogy mivel úgysem jön senki a körforgalomban menjek át a piroson?

szept. 13. 06:19
 1/10 Mad Max2 ***** válasza:
92%

Tötymörögtél, ennyi hibát vétettél

A mögötted jövő meg türelmetlen ingerült fasz kalap volt

Kb ennyi történt

Mindennapos történeteka magyar közutakon....:)

szept. 13. 07:19
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

"Autópálya lehajtó, lámpás körforgalom."

Megyeri híd?

"Tényleg én voltam a marha, és ekkora gond, hogy a bizonytalan sávváltási próbálkozásommal feltartottam két percre? "

Igen. Ha a bénázásoddal 2 percre feltartottad a forgalmat, az tényleg meglehetősen bosszantó. Ha már nem sikerült a besorolás, akkor el kellett volna menned abba az irányba és majd később visszafordulni.

De ha már elcseszted, feltartottad a forgalmat, akkor az a minimum, hogy intesz vagy villogsz egy bocsit, nem még nekiállsz mutogatni.

szept. 13. 07:39
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
Megoldás: valószínűleg észre sem vetted a nagy igyekezetben, hogy ráhúztad a kormányt, vagy egyéb módon veszélyeztetted. Benne attól ment fel a pumpa, hogy ezek után még egy bocsra sem voltál hajlandó, majd rájött, valszeg annyira sötét vagy, hogy észre sem vetted, mit csináltál.
szept. 13. 07:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
"Az a baj, hogy utána már én is idegesen vezettem." Ez tényleg baj. Aki nem tudja levonni a konzekvenciát és aztán nyugodtan menni tovább, az ne vezessen. Múltkor én sárgánál abszolút nem intenzíven fékezve megálltam, mögöttem a busz azt hihette, hogy a hülye motoros még a piroson is átmegy, majdnem elütött, és elállt egy keresztutat, én meg már sehova nem tudtam menni, hogy ő két métert araszoljon, mert előttem kerékpárút keresztbe, zebra, szomszéd sávban autók minden logika nélkül helyezkedve sávon belül, nem tudtam átsorolni. Szerinted felidegesített, hogy amíg piros volt a lámpa, végig üvöltözött velem a buszsofőr? Lesz*tam, nem az én problémám, ha a hivatásos nem tudja a sárga lámpa jelentését. Nem fogom felhúzni magam és idegesen hibát hibára halmozni később.
szept. 13. 10:54
 5/10 anonim ***** válasza:
32%

"Megyeri híd?"

tegyük hozzá, egy borzadály az a körforgalom.

szept. 13. 11:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, Megyeri híd. Tegyük fel, valóban az volt a baja, hogy feltartottam két percre, vagy ami rosszabb, nem vettem észre és ráhúztam az autót vagy azt hitte sávot váltok az index miatt és ezért fékezett egy nagyot. Akkor dudáljon egy nagyot, meg anyázzon, nyilván akkor elnézést is kérek. De azzal nem tudom, mit akart, hogy a piros lámpánál meg utana a körforgalomban is végig nyomkodta a dudát, villogott, mutogatott. Ott már attól stresszeltem be, hogy tényleg valami hatalmas hibát vétettem vagy esetleg defektem van, nem égnek a hátsó lámpáim, stb. Bár akkor nem a középső ujjaival mutogat, ha jószándékból jelez.
szept. 13. 11:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Túlgondolod. Bénáztál majd találkoztál egy idegbeteggel. Ez teljesen mindennapos.
szept. 13. 12:32
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
De az ilyet el kell felejteni. Már ott az úton. Nem otthon még kérdést is kiírni. Ha defekted van vagy kiégett a lámpád, mit tudsz csinálni? Első benzinkútnál megállsz és ellenőrzöd. Ennyi. Annak nincs értelme, hogy stresszbe vágod magad, és még utólag is, most is ezen rágódsz, amikor azt sem tudod, hogy abszolút hülye voltál-e (nem) vagy a másik volt egy idegbeteg kuki. Tovább kell lépni. Annyi hibád volt, hogy sávot váltani időben kell, inkább kövesd a kötelező irányt rossz sávban, minthogy záróvonalon vagy kiszámíthatatlanul, nem elég ideig járatott indexszel stb. próbáld. De én olyat is csináltam már, amikor még nem volt okostelefon meg gps, hogy pirosnál állva átszóltam a szomszédnak, hogy mi lenne, ha nem indulna meg, amint zöld a lámpája, hanem engedne átsorolni, jófej volt, rábólintott. Csak megtévesztő jelzést ne adj és kiszámíthatatlan dolgot ne csinálj.
szept. 13. 12:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Mosolyogva, vidáman kell visszaintegetni neki, attól végképp padlót fog az idegbeteg állatja :)
szept. 13. 18:51
 10/10 anonim ***** válasza:

"Előtte megálltam, rossz sávban voltam, váltani akartam,"

Hogy lehettél rossz sávban, amikor mindkettő sáv a város felé megy?

[link]

Ha pedig az Auchan felé mentél, ott nem tudott volna megelőzni...

szept. 14. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!