Tegnap voltam a macskámmak állatorvosnál, és csúnyán megkarmolta a dokit. Mit kellett volna tennem?
Nekem az a furcsa, hogy miért neked kellett lefognod a macskádat kezelés közben?
Hol voltak az asszisztensek?
Ahova én járok, ott többen is vannak, ők fogják le a cicát, nekem semmi dolgom nincsen közben.
Őszintén szólva le sem tudnám fogni szakszerűen a macskámat, hiába az enyém, de egyrészt sajnálom, másrészt nem tanultam..Az asszisztensek igen, napi gyakorlatuk van benne.
Ha neked kellett lefogni,akkor tudjon rá az orvos.Bár egy bocsánatkérés azért belefért volna a részedről.
Annyit udvariasságból mondhattál volna, hogy "sajnálom" "jól van?".
Egyébként egy állatorvosnak tisztában kell lennie, hogy odakaphat az állat, a szakma része.
nálunk is én szoktam fogni a cicát, oltásnál, lázmérésnél, fül- szem- szájvizsgálatnál. A cicák nyugodtabbak, ha én fogom őket.
ha valami komolyabb van, akkor segít csak az asszisztens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!