Rossz helyen van az etetőtálka? Állatorvosnál mi illik?
Az etetőtál ne legyen közel a vizéhez (és fordítva, nem érzi a víz szagát, ha ott a kaja, és kevesebbet iszik), és persze legyen jó messze a wc-jétől. Szeretik a megszokott helyeket. Nem nagyon szeretik a változást. Szóval lehet, hogy neki bejött az etetőtál a nappaliban, és szimplán zavarja, hogy arrébb tettétek. Esetleg visszatehetitek, és ha nagyobb lesz kicsit a cica, jobban belakja a lakást, és felfogja az emberi méreteket (:-) tényleg így van), akkor majd egy jobb helyet kerestek neki. Ha pici még, akkor neki tényleg meg kell szokni a mi méreteinket.
Orvosnál, szerintem ahol én jártam nincs kint árjegyzék, én legalábbis nem emlékszek rá. Oltást megkérdeztem, mikor először voltam, (oltás árát), sürgős esetben az ember csak utólag kérdez. Szerintem bemehetsz egyedül, a macska nélkül megbeszélni, ha pl. oltást szeretnéd intézni, hogy mit szeretnél, hogy ne legyen ok nélküli a látogatásod, megkérdezed, mikor vannak kevesebben (volt, h öt kutya között vártunk), és az árat is, biztos nem esznek meg. Ja, ha van a dokinak honlapja, pl. ott is lehetnek árak!
Nekem háromszög alakban van az etető tál - vizes tál - alom. Mármint nyilván arányaiban nézve, mert így tudtam a legmeszebb rakni őket egymástól. Erre kell csak figyelni, ha éhes lesz, mindegy neki hol a kaja. Egyébként inni mindig hülye helyekről iszik, hiába van friss vize... Neki a párologtató vize kell, mosdókagylóban összegyűlt poshadt víz, felmosós vödör, stb. :D
Én megkérdeztem a dokit mi mennyi, ő meg elmondta. Nincs ebben semmi szégyen. Nekem pl úgy mondta az oltásokat is, hogy pl veszettség elleni oltással ennyi, anélkül annyi a kombinált, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!