Ha nem állított meg a rendőr, nem kapok büntető pontot, csak csekket?
Figyelt kérdés
Húgom autójával jöttem haza reggel éjjeles műszak után.
Elbambultam, és csak annyit vettem észre, hogy mértek egy civil álló autóból.
Lehet hogy bemért, nem tudom nem állítottak meg.
Ilyenkor a csekk nyílván húgomnak érkezik. Amit természetesen kifizetek. Viszont előéleti pont ilyenkor nem jár ugye?
Az csak akkor jár, ha meg is állít a rendőr?
Köszi
aug. 28. 14:59
1/5 anonim válasza:
Csak pénzbüntetés, pontot nem adnak, de már a legolcsóbb bünti 50 ezer ft. Nem olcsó
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Remélem nem szaladtam nagyon bele. Nagyon elfáradtam reggelre. Elbambultam. Nem szokásom gyorshajtani
aug. 28. 15:12
3/5 medvegyev válasza:
Megnyugtató bambuló soförök között vezetni. Szerencse hogy nem egy embert 'bambultál el' a zebrán...
4/5 A kérdező kommentje:
Széptestvérem… ezt eltúloztad szerintem.
aug. 28. 19:16
5/5 Koplárovics Béci válasza:
Autósként a rendőrt messzebbről illik meglátni, mint a gyalogost, úgyhogy #3 nagyon is igazat írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!