Miért van az, hogy Magyarországon 130 a megengedett az autópályán még a gyorsítósávba is, de ha 170-el megy valaki, akkor levillogja valami tahó? Ha meg elkezdek büntető fékezni, akkor én is tahó leszek.
Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 18:39
1/19 Koplárovics Béci válasza:
Egy tahó százat csinál.
2/19 anonim válasza:
Micsoda problémáid vannak.
Tahó tahót lel.
3/19 anonim válasza:
Mert miért kell büntető fékezni ? Én büntető füstölni szoktam, euró 6 azt füstöl mint a mocsok ha villog gázt adok és eltűnik a füstben a bohóc :)
4/19 anonim válasza:
"Mert miért kell büntető fékezni ?"
Mert a tahó villog rá, pedig ő 170-el megy.
Én meg megyek a külsőben, és röhögök a cicaharcon :D
5/19 anonim válasza:
Legjobb, amikor vasárnap a kihalt autóúton (8-as), szépen mész a 120-addal a külsőben, elmegy melletted 140-el a béemvés, akit beér 160-al az audista., és megindul a cicaharc a belső sávért, amikor tök üres az út :D
6/19 MGéza válasza:
#5: Te nem tudtad, hogy KRESZ legújabb módosításában szerepelni fog, hogy csak bizonyos márkajelzésű autók hajthatnak be a belső sávba? :)
9/19 anonim válasza:
Nem tudom de remélem volt fedélzeti kamerája, akkor pár évig nem lesz majd ilyen gondod mert vissza kérik a jogsidat.
Amúgy remélem egyszer minden büntetőfékezgető emberére talál. Például az aki egy kamion előtt büntetőfékezett, a kamionos meg úgy szájba vágta hogy kiköpte a fogait.
10/19 anonim válasza:
170-ről lebüntetőfékezi 130-ra, tanuljon már szabályokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!