Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hogyan történhetett a halálos...

Hogyan történhetett a halálos baleset Borsodban?

Figyelt kérdés

[link]

Mind a 3 ló elpusztult. Mind a 3 egyszerre ment a kocsinak? Kivédhetetlen volt a baleset?

aug. 19. 11:28
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
Gondolom úgy kezdődött hogy az öreg kupec lehúzott egy-két pohárka áldomást....
aug. 19. 11:36
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Még nem láttam a helyszínelők képeit de kíváncsi leszek mennyire tört össze az autó...

Sokat vezetek éjjel és a sok barom éjjel is nyomja neki 100-110-el sima utakon, nem számít neki, hogy 100 méterig sem lát el.

aug. 19. 12:00
 3/10 Szolovjov ***** válasza:
84%
Állítólag valami vajdának vannak ott lovai. Több magyarázatot nem is érdemel a dolog. Viszont igaza van 2-es válaszolónak. Éjjel, tompított fénnyel még a 90 is sok.
aug. 19. 12:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is futottam már bele ebbe, fekete lovai voltak.

Alig tudtam megállni, pedig én Péter felől jöttem, akkor gyorsítottam még csak ki.

Felelőtlen a gazda, az ő hibája az egész.

aug. 19. 12:10
 5/10 anonim válasza:

Jópár éve itt Hajdúnánás mellett is volt egy hasonló eset:

[link]

Akkor ha jól emlékszem egyik tanyáról a másikra akarták átterelni a lovakat a sötétben, biztosítatlanul.

aug. 19. 12:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy személyautó gyakorlatilag elkaszálja a lovak lábait, nincs ezen mit csodálkozni, amelyiknek csak 1 lábát elkapja 70-80 km/h-val egy autó, annak annyi.
aug. 19. 12:37
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
Így van, ahogy 2-3 írja. Egy jó tompított 60-70 méterre világít el, tehát 70-nél többel menni vakrepülés.
aug. 19. 14:06
 8/10 anonim ***** válasza:

A lótulaj elő lesz véve.

"(6) Állatot az út közelében – magánterületen is – csak oly módon szabad tartani, hogy az útra ne juthasson."

aug. 19. 15:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy mennyivel ment, akkor sem történhet meg ilyen, hogy valakinek a lovai 2x2 sávos úton szaladgálnak.
aug. 19. 17:51
 10/10 anonim ***** válasza:

5 lovat ütött el a kocsi, ebből 3 megdöglött.

A kocsi fejre állt, a sofőrje kirepült, az utas meghalt.

A sofőr feltehetőleg azért repült ki, mert nem volt bekötve. Ha utasa se volt bekötve, akkor ez hozzájárulhatott a halálos sérüléshez.

[link]

aug. 20. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!