Mi történhetett ezzel az autóval?
Nem az összkerék kormányzás romlott el, látszik, hogy a hátulja van elcsúszva az elejéhez képest, tehát meg van csavarodva az alváz vagy felfüggesztés. Balesetes autók esetében fordul az ilyen elő?
Márpedig az öszekerék kormányzás ragadt egyik végállásban, látszik a kozeli képnál, hogy bevan fordulva a kerék. Hátsókerék kormányzásnál pedig csak pár fokot fordul a kerék
Kínában készült a felvétel, ott sokminden előfordulhat. Én magyar utakon is láttam hetes BMW-t így menni, ami nem hátsó kormányzású volt.
#4 Honnan látod, hogy el lenne csavarodva akaszni? Nincs körbevideózva, , hogy látnád egyik oldalon kisebb a tengelytáv mint a másikon. Elektronikusan kormányozza a hátsókereket a kocsi, és egy ponton megragadt, akkor így fog menni, csálén.
Ahogy látjuk fingod sincs a hátsókerék kormányzáshoz, és hogy hogyan viselkedik ilyenkor az autó, csak szajkózod az igazad. Csak akkor minek írod ki a kérdést, ha utána nem fogadod el amit írunk?
#7 Szerintem meg nézesd meg a szemedet, mert az autó hátulja fixen jobbra húz, mert a hátsókerekek menetirány szerint balra állnak. Folyamatosna 4 nyomon halad akkor is mikor te azt látod, hogy egyenesen megy.
Ha a futómű ennyire el lenne menve, akkor beleérnének e kerekek a sárvédőbe. Ha ennyire elkaszniznák, akkor az ajtókat se lehetne becsukni, meg nem venné meg senki utána. Ha nem fogadod el , akkor így jártál, de attól még nincs igazad, még ha azt is hiszed, mert magadról , hogy te mindent tudsz, és mindenki más hülye.
Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!