Ha nagy sebességgel ráfutok egy fekvőrendőrre mi történhet az autóval?
Tegnap éjjel mentem haza és volt egy szép egyenes szakasz, nem tudtam ellenállni, mentem vagy 70-80-al mikor megláttam egy táblát,hogy bukkanó és 20-as sebességkorlátozás, egyből tövig nyomtam a féket és kb 25-el mentem rá a fekvőrendőrre, de még lassabban kellett volna mert így is kellemetlen volt, de ha nem veszem észre a táblát hát el sem merem képzelni mi lett volna szerintem ha egyáltalán az úton bírtam volna tartani az autót akkor sem tudok tovább menni úgy szétesik.
A hideg is kirázott hogy mi történhetett volna, nem szoktam állatkodni, néha rám jön ugyan, de így is egy életre megtanultam,hogy ismeretlen helyen főleg éjszaka nem csinálunk ilyet.
Egyébként 50-el lehetett menni, a 20 csak a lassító miatt volt kitéve, az álszent "én még soha nem mentem gyorsabban a megengedettnél" embereket mínusszal jutalmazom, a kérdés nem az,hogy hülye vagyok e hanem,hogy mi történt volna ha mondjuk 70-el rámegyek egy bukkanóra?
Csak egy kis kiegészítés, hátha valaki nem tudja...
Fékezni csak a bukkanó előtt szabad, ha fékezve hajtasz rá a fekvőrendőrre, az előre elmozdult súlypont végett nagyobb lesz az első futóművet ért terhelés.
Tiknyókoromban azzal szórakoztam,hogy tempóval vettem a f.rendőröket,hogy mind a 4 kerék a levegőben legyen.xD
Swift 1.3,semmi baja nemlett a futóműnek
Igazából nem történhet olyan nagy baj, de a futómű könnyen megsérülhet, rogók el is törhetnek, és ami a legrosszabb, akár az autó alját is odaverheted. Aztán ottvan még a kellemetlen érzés, ahogy jól s*ggbever az autó, nekem az is elég volt egyszer. A másik baj, hogy akár ki is ránthatja a kormányt a kezedből, aztán történnek a bajok.
Na meg hallottam olyan esetekről, hogy elöregedett motortartó bakok miatt simán menet közben kiesett a motor a helyéről, sima úton! Képzeld el egy ekkora ütés után mik történhetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!