Hol találhatok az interneten a fekvőrendőrre vonatkozó
paramétereket? Tudom nincs sablon de be kell tartani
magasságot, dőlésszöget?
Figyelt kérdés
Este elestem biciklivel egy fekvőrendőrön és akkorát repültrm hogy szétszakadt az ízület a vállamban, akkor azzal voltam elfoglalva hogy hazajussak de biztos vagyok benne hogy nem legális mivel csak egy betonborda oda van öntve az útra illesztése pedig gyakorlatilag nincs. Tudom mindig azzal jönnek hogy a látási és útviszonyoknak megfelelően kell menni de ez más téma mert biciklivel voltam ami nem annyira gyors és mégis azt hitték a kórházban többször is hogy motorbaleset. Szóval mások szemszögéből azért mennék az önkormányzatra hogy cseréljék le, a sajátomból meg kártérítésért mivel nem tartom magam hibásnak, a baleset előtti 5 percben pontosan 6 fekvőrendőrön mentem át (lakótep) a 7-en pedig gyakorlatilag elrepültem.....
#KvőrendőrFEKvőrendőrre
2014. ápr. 5. 11:30
1/6 anonim válasza:
Tök mindegy hogy van-e szabály fekvőrendőrre vagy sem, a te hibád hogy lassítás nélkül átmentél rajta és zúgtál egyet. Innentől fölösleges verni az önkormányzat ajtaját.
2014. ápr. 5. 11:41
2/6 anonim válasza:
nem igaz, lehet értelme arcoskodni az önkormányzatnál
tanuljál meg kerékpározni,hogy a viharban nem láttad a forgalom lassitó küszöböt?gondolom nb1 es lámpád van..nehogy már másra akard rálőcsölni hogy a balekságod miatt megsérültél...
2014. ápr. 5. 12:05
4/6 A kérdező kommentje:
Asszem kár volt feltennina kérdést :) "jöttek az orkok" amúgy meg a bordán gyalog is megbotlottam volna (ugyanabból a betonból van mint az út, festés jelzés nélkül és kb 25cm hosszú) mint már leírtam biztos hogy illegális az a kérdés milyen szempontokban, a szempontokra irányult a kérdés amire 0 válasz jött szóval keresek segítséget máshol. A link jó volt de már olvastam.
Köszi csá!
Ja és amúgy tudok biciklizni te analfabéta nem olvastad el hogy 5p-en belül 6 bordán mentem át? Ez az egy volt így megépítve es nem lepodnek meg ha pistabacsi rakatta volna oda az utkarbantartasnal csiszicsuszi pénzből mert gyorsulnak a haza előtt az autok... Mindegy majd valahogy megtalalom a szabalyztlatot kimegyek egy tolomerovel meg egy fenykepezogeppel aztán meg jelenkezem az onkormanyzaton a zarojelentesemmel együtt. Köszi a sok hasznos információt lol
2014. ápr. 5. 12:30
5/6 anonim válasza:
A budapesti Aréna pláza mélygarázsának 1. szintjét is tele tették még tavaly rengeteg fekvőrendőrrel. Tök értelmetlen helyekre is és tényleg iszonyatos mennyiséget. Ráadásul nem is egyformák voltak. Magasabb, alacsony, közepes. A legmagasabbon szinte képtelenség volt úgy átmenni, hogy ne verje oda az autóm alját. Pedig teljesen gyári autóm van, nem telepi csicska racer. Bár ehhez az égvilágon semmi közük, ha valakinek alacsony autója van. A lényeg, hogy rengetegen panaszkodtak, aztán jó néhányat kiszedtek belőlük. Szerintem megér egy próbát. Rengeteg fekvőrendőrt csak úgy, ész nélkül odahánynak és mindent leszarnak. A fekvőrendőrök 95%-a csapnivaló szarfos. Nincsenek megjelölve, jelezve, semmi. Este szinte észrevehetetlen nagyon sokuk. És igen, baromi magasak. Fotozd le azt a fekvőrendőrt és rakd ki ide, kíváncsi vagyok. Amúgy 100%, hogy nem szabályos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!