Tudnátok ajánlani nekem ezekhez hansonló animéket?
Legjobban a shounen animéket szeretem amiket eddig láttam és tetszettek:
One piece >Hunter x Hunter(2011)>Naruto shipuuden=Fairy tail >Dragonball Z és még van 1-2 de ezek alapján szerintem érthető hogy mit szeretnék. Igen én az ilyen sablon animéket szeretem szóval hogyha van valami ezekhez hasonló akkor még jó is hogy sablon. Mellékes a jó grafika
Nem tudom igazából milyeneket is szeretsz ,de azért ezek hátha:
- D.Gray-man
- Soul Eater
Nekem csak ezek jutottak így az eszembe. Jó animézést!
Jó és hasonló ízlésed van hozzám. Azon kívül hogy a Narutot már egy ideje gyérnek tartom, FT-t meg közepesnek.
Ha ajánlhatok ott a Gintama. Egy baromi szórakoztató anime, lényegében eltér a többitől, mivel erősen komikus beálítottságú, DE! vannak benne komoly és drámai részek, olyanok amik a fentiek összesét verik, ahogyan a harcok is. Nem mellesleg a világ legnagyobb trolla Gintoki.
Esetleg a JoJo no kimya na Bouken-t ajánlom egy régi de egyedi shounen fight aminek a folytatása kövi szezonban jön.
Amúgy a HxH-t én messze nem nevezném sablonosnak, a One Piece meg csak alapjaiban az a története messze felül múlja a legtöbb shounen animét.
én ajánlanák valami régebit a ami gyakorlatilag az öszes shounen animének az elödje a Kinikuman
Itt egy bemutato video rola több része is van enek a bemutatonak animéröl de spoileres szoval csak vigyázva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!