2 óra alvással mennyire biztonságos nekivágni 400 km-es útnak?
Egész éjszaka forgolódtam, melegem volt, egyszerűen nagyon nehezen bírtam elaludni. Nagyon nehezen jött össze 2 óra.
Igazából nem érzem magam álmosnak, se fáradtnak. Még.
Délután azonban neki kellene vágni egy 400 km-es útnak. Biztonsággal bevállalható?
Van olyan aki 2 óra alvás után gond nélkül lemegy az Adriára, és ismerek olyat, aki egy tökéletesen pihent állapotban 8 óra alvással, de már 60 km megtétele után nem volt képes a vezetésre koncetnrálni.
Én pedig nem tudom, hogy te melyik vagy?😉
Vezettem már alvás nélkül is, nyilván nem ilyen távot. Gondot nem okozott.
De autópályán alapból ritkán vezetek, amikor ott vezetek akkor mindig kipihent voltam.
Egyébként Szerbiába megyünk most mi is, ott megszállunk és holnap reggel folytatjuk az utat görögbe.
Fiamnak is van jogsija és mondta, hogy ő szívesen bevállalná, csak 2 éves még a jogsija aztán én nekem meg nagyon nehéz átadni így is a volánt még tapasztalt sofőrnek is. Szerintem elkezdem én aztán meglátom, hogy bírom.
Nem arról van szó, hogy mekkora sofőr vagyok hanem 400 lóerős kocsimat féltem.
De végül átadtam neki, felváltva vezettünk le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!