Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Jogsi megujitasahoz miert...

Jogsi megujitasahoz miert kuld el laborba a haziorvos ?

Figyelt kérdés

A verlelet, vizelet mely eredmenyebol allapitja meg, hogy egy szemely vezetesre alkalmatlan egeszsegugyi allapotu ? 😊

Az uj haziorvosunknak ez a hobortja, vicc az egesz.

aug. 6. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Valamiből extrém mértéket mértek?

De bármi is legyen az, gyógyszerrel korrigálható.

Általában szívrohamban fordulnak fel az emberek vezetés közben, ha meg felírnak vérnyomáscsökkentőt, akkor meg elalszik az illető, és attól megy be a susnyásba.

20-on éves fiatalok csinálják a legtöbb bajt az utakon, pedig aszoknak fix, hogy egészségügyileg minden ok.

aug. 6. 15:16
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Elvileg minden háziorvosnak el kellene küldeni a jogsihoz laborba. Az enyém is elküld. És igen, a véreredményből nagyon sok következtetést le lehet vonni az egyén egészségügyi állapotára nézve.
aug. 6. 16:04
 3/6 BeefEater ***** válasza:
59%

Örülj neki, hogy csinál egy általános állapotfelmérést.

Egyébként simán lehet olyat találni, ami kezelés nélkül rosszullétet okozhat, pl kezdődő cukorbetegség.

aug. 6. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Ez egy szűrővizsgálat, alapvető betegségek kiszűrésében jó szolgálatot tesz. 5 évente egyszer még fiatalon se árt jogsitól függetlenül. A háziorvos ellenőrzi az egészségi állapotodat, jól teszi.
aug. 6. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:
20%

Magad írod le a kérdésben: csak szimplán túlbuzgó a háziorvosod. Nekem szintén egy ilyen f***kalap háziorvosom van, így amikor 2 éve jogsit akartam szerezni, az volt nekem is az első, hogy elküldött vérvételre...

De az se kutya, hogy kitöltetnek egy kérdőívet ilyen idióta kérdésekkel, hogy aludtam-e már el vezetés közben... Bazmeg akkor biztos menni akarnék jogsit csináltatni!!!

aug. 6. 16:34
 6/6 anonim ***** válasza:
59%

Nekem azt mondta a háziorvos hogy mindíg is menni kellett volna, csak eddig nem foglalkoztak vele.

Most már bekell ezt tartani.

aug. 8. 06:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!