Jogsi megujitasahoz miert kuld el laborba a haziorvos ?
A verlelet, vizelet mely eredmenyebol allapitja meg, hogy egy szemely vezetesre alkalmatlan egeszsegugyi allapotu ? 😊
Az uj haziorvosunknak ez a hobortja, vicc az egesz.
Valamiből extrém mértéket mértek?
De bármi is legyen az, gyógyszerrel korrigálható.
Általában szívrohamban fordulnak fel az emberek vezetés közben, ha meg felírnak vérnyomáscsökkentőt, akkor meg elalszik az illető, és attól megy be a susnyásba.
20-on éves fiatalok csinálják a legtöbb bajt az utakon, pedig aszoknak fix, hogy egészségügyileg minden ok.
Örülj neki, hogy csinál egy általános állapotfelmérést.
Egyébként simán lehet olyat találni, ami kezelés nélkül rosszullétet okozhat, pl kezdődő cukorbetegség.
Magad írod le a kérdésben: csak szimplán túlbuzgó a háziorvosod. Nekem szintén egy ilyen f***kalap háziorvosom van, így amikor 2 éve jogsit akartam szerezni, az volt nekem is az első, hogy elküldött vérvételre...
De az se kutya, hogy kitöltetnek egy kérdőívet ilyen idióta kérdésekkel, hogy aludtam-e már el vezetés közben... Bazmeg akkor biztos menni akarnék jogsit csináltatni!!!
Nekem azt mondta a háziorvos hogy mindíg is menni kellett volna, csak eddig nem foglalkoztak vele.
Most már bekell ezt tartani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!