Mikor nyitott kocsiajtóval várakozok egy üres parkolóban és jön valaki akkor miért pont mellém akar beállni?
Figyelt kérdés
aug. 1. 09:37
11/26 anonim válasza:
Ne várakozzál nyitott ajtóval, gusztustalan szokás.
12/26 anonim válasza:
Mert az a hely tetszik neki. Csukd be az ajtót és engedélyezd a leszállást.
14/26 nemaRendőrség válasza:
Én szeretek kocsik mellé állni ilyen helyeken mert több ideje van beállni másik kocsinak régóta üres helyre mint olyanba ami nemrég szabadult fel. Általában bejön
15/26 A kérdező kommentje:
"szerinted téged akar szivatni?"
Igen, ez szivatás mikor van 500 parkolóhely a Spar parkolóban és abból 30 foglalt, neki pont mellém kell beállni, pont ahol ki van nyitva az ajtó, mert várok.
aug. 1. 14:12
16/26 anonim válasza:
Úristen, hogy merészelt nem a bejárattól legtávolabbi parkolóhelyen megállni. Legközelebb állj be keresztben...
17/26 anonim válasza:
Kèrdezö: Legközelebb állj a parkoó legtávolabbi sarkába, garantáltan nem fog senki direkt melléd állni
19/26 anonim válasza:
10-es! Ezzel legfeljebb csak akkor szívatod magad, ha szinte bármilyen jellegű fizikai mozgás a nehezedre esik. Nekem ez semmilyen formában nem okoz nehézséget, sőt, ahogy írtam edzeni is szoktam(tudod vannak ilyen aberrált emberek, akiknek fontos az egészség és nem punnyadt pöcsök). De ha te mozgássérült vagy akkor viszont én kérek elnézést!
20/26 anonim válasza:
19, vagy épp elég nekem, amikor busszal megyek és a 10 kg felett járó gyereket is kézben kell vinnem. Így, ha autóval megyünk haza, akkor jobb, ha minél közelebb cipekedek, ha megérted, rendben, ha nem, az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!