Mikor nyitott kocsiajtóval várakozok egy üres parkolóban és jön valaki akkor miért pont mellém akar beállni?
Figyelt kérdés
aug. 1. 09:37
2/26 Kólauborkával válasza:
Szabad melletted a parkolóhely vagy őméltósága megvette az egész utcára valót? Na ugye? Vagy vehetsz kertesházat kocsibeállóval, ott majd az áll, akinek megengeded…
3/26 anonim válasza:
Mert ott volt szimpatikus távolságban üres hely, nyilván, vagy szerinted téged akar szivatni?
4/26 anonim válasza:
Ezeket én sem szoktam érteni.
Nyilván ha csak ott volt hely a környéken, akkor érthető.
5/26 anonim válasza:
Ezt en sem ertem soha, ures az egesz parkolo. De beall mellem a barom. Pedig meg tavolabb is allok.
Egyik nap lattam egy ilyen cimeres idiotat. 3/5 os helyen allt 2 auto a tesconal a bejarathoz kozel. O becentizte a kocsija a 4-re, hogy ne kelljen gyalogolnia.
10-es parkolotol nem allt senki az egesz sorban..
6/26 anonim válasza:
5-ös! Hát ez komoly, de sok ember g.ci lusta. Én is szeretek messzebb állni, hogy elkerüljem az ilyeneket.
7/26 anonim válasza:
Elöször is a parkoló nem arra való, hogy valaki nyitott ajtó mellett üldögéljen az autóban.
Másodszor a legtöbben a lehetö legközelebbi helyre akarnak beállni, ahogy te is azt tetted.
8/26 anonim válasza:
Vagy mondjuk lehet nem g.ci lusta vagyok, hanem nem szeretnék a sok cuccal annyit menni...
9/26 anonim válasza:
Sok cuccal is tudok 25 méterrel többet gyalogolni(sőt van hogy edzeni is szoktam),de lehet bennem van sajnos a hiba. :(
10/26 anonim válasza:
Tudni én is tudok, csak nem vagyok idióta, hogy még szándékosan szívassam magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!