Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » 50es tablanal beleszaladtam a...

50es tablanal beleszaladtam a varacskos disznók trafijába, mennyi buntetesre szamithatok?

Figyelt kérdés

#Disznorendor #Kutyarendor
júl. 11. 14:36
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
(110-el)
júl. 11. 14:36
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
Remélem jogsiddal fizetsz. :)
júl. 11. 14:41
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nem az a kategória, ami észre se vettél, csak egy kicsit lnehezült a lábad...

Egyébknt: [link]

júl. 11. 14:55
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Engedjétek el, szegény még mindig azt hiszi a Need for Speed a valóság.
júl. 11. 15:11
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ennek 169 900 Ft a jutalma, nem 130, és 6 büntetőpont. De ha neked a rendőr varacskos disznó, akkor nem kellene emberek közé menned, de autóval semmiképpen sem. Az én és mások életével ne játszadozz!

Ha elcsapsz egy gyereket, akkor is így röhögnél?

júl. 11. 15:13
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
#7 Nem fog elcsapni senkit, nyugi. A "130 ezer nekem 3 napi munka" kijelentés egyértelművé tette, hogy 10 éves.
júl. 11. 15:14
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
#7 Egyáltalán nem erről van szó, csak az olyanok nem éreznek rá kényszert, hogy GyK-n vadidegenek előtt keménykedjenek. És főleg nem kezdenek el anyázni. Ez a 10 évesek ismérve, nem pedig a havi nettó 900-at kereső felnőtteké.
júl. 11. 15:52
 8/18 A kérdező kommentje:
Itt pedig 2 emberen kívül nem tudok értelmezni egy mondatot(kérdést) nem arra voltam kíváncsi ki mit gondol erről, sőt leszarom, hanem hogy mire számíthatok ezek után, hiszen sok különböző választ kaptam, mind itt mind pedig személyesen. Köszönöm:)
júl. 11. 16:05
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy nem tudod beírni a googlebe, hogy gyorshajtás büntetés kalkulátor és hogy 50-es táblánál 110-el mész, ezzel bőven tudjuk mennyire agyhalott kérdezővel van dolgunk. De nyugodtan fényezd magad. Nem hogy a jogsit, de még az autót is elvenném tőled, mint ausztriában. Talán még böribe nem küldenélek, csak ha többször csinálod ezt.
júl. 11. 16:29
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
11. Babbal csinálod vagy káposztával?
júl. 11. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!