Mekkora bukósisakot rendeljek?
Figyelt kérdés
A fejem körbe mérve 57 cm.
S 55-56 cm
M 57-58 cm
Melyik méretet vennétek meg?
Valakinek tapasztalata internetes bukósisak vásárlással?
2024. jún. 20. 19:41
2/11 A kérdező kommentje:
??
2024. jún. 20. 20:00
3/11 anonim válasza:
Bukót (és minden más motoros védőeszközt) csakis személyesen szabad venni, mert simán van,hogy a fejformád miatt,nem csak a méret,de még a márka sem lesz mindegy.
4/11 anonim válasza:
Most komolyan gondolod hogy itt megmondjuk neked:hányas: pólót,gatyát, nadrágot, zoknit, cipőt, melltartót, bármit vegyél? Bemész a boltba, próbálsz, fizetsz, mindenki örül.
5/11 anonim válasza:
Bemész több boltba, felpróbálsz többet, és aztán amelyik bejött, azt rendelded meg online. Én is rendeltem már San Marinóból sisakot, mert rengeteg külföldi motoros bolt amikor egy-egy méretből már csak 2 darab maradt, ebayen árulja és még alkudozni is lehet velük, de előtte mindig elmegyek személyesen boltba, felpróbálom, hogy tudjam, melyik márka melyik típusát keressem meg az itthoni boltnál olcsóbban online.
6/11 anonim válasza:
Ha 57-es a fejed akkor honnan jött az 55-ös?
7/11 anonim válasza:
Van egy fejed, ami 57-es.
A kereskedelemben is kapható ez az 57-es méret.
Szóval mi is a kérdésed?
8/11 A kérdező kommentje:
végül M-est vettem és tökéletes a fejemre
2024. jún. 29. 16:29
9/11 anonim válasza:
Ezek szerint nem volt ostoba aki a számok mellé még betűket is rakott.
Lám, neked is segített, az 57-e fej v.s. 57-es sisak, bonyolult kérdésében.
10/11 anonim válasza:
Azért ez nem ilyen egyszerű. Ok, neked sikerült, de gyártónként más a belső. Lehet egyik (pl. M-es) ott nyom, hogy megőrülsz egy hónap múlva is, míg más gyártó L mérete tökéletes. SHOEI pl. a belső betétek igényeid szerint cserélhetők, ha van elég pénzed rá és tökéletes helmetet akarsz. Más más gyártók más más modellje sisakjai nekem kivetel nélkül M - L méretben jöttek be. Volt amelyik 2 hónapig szokta a fejformám, megkínzott kicsit de végül tökéletes lett. Próba nélkül ezért én nem választok... 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!