Milyen bukósisakot vegyek?
Nagyon hasznos kiegészítő, az első sisakomban volt, és azóta nem is vettem olyant amiben nincs.
Ha pedig eleve szemüveges vagy,akkor a felnyitható állrész is előny.
Én szökőévente egyszer használom, de akkor jól jön. Van, aki meg azért használja, mert felhajtja a plexit, hogy több levegőt kapjon városban, és a beépített napszemüveggel védi a szemét.
A felnyitható állrészes sisak is tök jó, én azért szeretem, mert így amikor a dohányboltba megyek, elég az egyik kesztyűt levennem, nem kell sokat öltözködni. Viszont az tényleg csak plusz egy dolog, ami elromolhat, durva esésnél nem is véd úgy, mint egy totál zárt sisak, és menet közben úgysem hajtod fel, legfeljebb a piros lámpánál arra a két percre, szóval ott is megfontolandó, mi a preferenciád.
Igazából amúgy ami sisakot megéri venni, abban az árkategóriában szinte tuti lesz benne napszemüveg, meg interkom beszerelési lehetőség stb. mert ami jó sisak, az olyan drága, hogy azokban ezek alap dolgok.
Mennyi a keret rá? Van valami elvárás hogy milyen fajta legyen pl felnyitható állrész vagy ilyesmi? A napszemüveg akkor hasznos ha este is tervezel motorozni de ha nem szoktál akkor sokkal jobb egy sötét plexit használni. Korábban én is víztiszta plexivel mentem és napszemcsit használtam de úgy zavaró becsillanások lehetnek a két plexi miatt plusz a napszemcsi nem teljes felületen csökkenti le a fényt csak addig amég leér.
Megjegyzem sötét plexi szürkületben is nagyon jól használható,akkor szinte olyan mintha nem is csökkentené le a fényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!