Kereszteződésnél és piros lámpánál mi a helyes pedálhasználat?
Ha várni kell, illetve ha nem, mert csak egy autó jön.
Segítsetek, kérlek, össze vagyok zavarodva.
Tanuló
Aha, megvan ki az a briganti, aki rám húzza a fényszórót pirosnál...te hülyegyerek, az automata
kocsinál a fék a módi..-persze ezt te nem tudhatod, csak az arcod nagy...
Anyád a hülyegyerek, baromarcú.
Egyrészt nem az automatákról beszéltem (bár sajnos ott is sokan csinálják a vasúti átjáróban, hogy ahelyett hogy leállítaná a kocsit, tapossa a féket), hanem a kézi váltósoknál. Még olyan is előfordul, hogy leállítja a motort, de nyomja a féket...
Első leírta jól.
Te meg 3-as, ha vki még indexszel is, rohamot kapsz?
Én direkt örülök, ha vki féket nyom, mert látom, mikor készül indulni.
Kéziféket akkor húzom be, ha sokat kell várni.
"helyzetben, nagy fokú rutintalanságra utal, és csak megvakítják a mögötte állót. Főleg sötétben. Ilyenkor még rá is szoktam villogni, hogy vegye már észre magát, de a legtöbben csak bambán ülnek. Aki fél, hogy elgurul az autó, húzza be a kéziféket."
Csak kérdezem, erre ki nyomott zöldet?!
Mert ez elég nagy fokú agresszivitásra utal.
Este miért állsz bele a másik seggébe? Ki akarod nyalni?
Én is már jártam úgy, hogy valaki rám állt és húzogatta a refit. A kis p@csét húzogassa inkább.
Mi vagy te, önkéntes rendőr?
"Ha várni kell, illetve ha nem, mert csak egy autó jön."
Akárhány autó jön, neked meg kell várnod a zöld jelzést. Addig tedd üresbe és a féken legyen a lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!