Az az állítás, hogy "van még idő, mire a keresztbe zöldet kapnak" így átmehetek helyes? Haverom jól csinálja?
Ő ezt csinálja. Tudja egyik kereszteztődésnél, hogy mikor lesz zöld a keresztbe jövőknek hány mp, és ha előtte bevált pirosra, még rágyorsít.
Nekem meg halál félelmem lett mellette, hogy a pirosat meglátva kezde nyomni a gázt.
Azt mondja minden nap ott jár 1 éve, és tudja, hogy ha piros lesz, hány mp múlva lesz keresztbe zöld, ilyen 3-4 mert nincs rendesen össze hangolva a kettő.
Így át mer menni.
Azt mondja max attól félhet, hogy megbüntetik piroson áthajtásért, de még sosem kapott csekket.
Én mondtam neki, hogy 1 nap átállítják a lápmákat, és szépen telibe ver egy kamiont majd ami előtte megy keresztben.
Azt mondja nem hiszi.
Ugye, hogy örökké ezt nem fogja csinálni?
Ó, ahol régebben dolgoztam, hány ilyen balesetet láttunk, nem egy halálosat is.
A sok barom mind azt hiszi, hogy még épp belefér, vagy már mehet, mert a másiknak még épp piros. Amikor aztán a két barom találkozik, na akkor műsor van.
Legszebbek a motorosok, akik olykor 150 körüli tempóval robbantak bele a személyautókba - na az marha nagyot szólt.
Régi szép idők...
De sebaj, hadd hulljon a férgese!
A helyedben én nem ülnék be többet a haverod mellé.
Nekem is volt egy ilyen ismerősöm, úgy vezet a mai napig, mint egy idióta. Csak a gázt tudja nyomni, de komolyan.
Megmondtam neki egy út után, hogy soha többé nem utazok vele. Nem hitte el, de inkáb hazagyalogoltam legközelebb 5 km-ről, minthogy beüljek mellé.
Te is tedd ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!