Mik a helyes sorrendek ezeknél a KRESZ kérdéseknél?
Nemrég kezdtem el a KRESZ-t tanulni és lenne pár szituáció, ahol nem igazán vagyok 100%-ban biztos a helyes sorrendben. Pár embert megkérdeztem eddig, viszont sajnos kaptam nem egyező válaszokat is. Leginkább olyan válaszára várok, aki mondjuk ilyesmi oktatásával foglalkozik vagy teljesen biztos a válaszában, mert nem szeretném ha rosszul tanulnám meg :)
A válaszokat előre is köszönöm szépen!
1: [link]
2: [link]
3: [link]
4: [link]
Nekem ezek a tippjeim:
1: C és A egyszerre, D, B (Tudom, hogy 4 STOP tábla nálunk nem igazán fordul elő. Ez inkább ilyen elméleti kérdés.)
2: C, E, D, B, A (Itt azért ebben a sorrendben gondoltam az első hármat, mivel a C-nek csak a D részére kéne elsőbbséget adni míg a többinek a tőle jobbra levőnek + a gyalogosnak. Ha viszont ezt nem így kell nézni akkor: E, D, C, B, A)
3: E, B, D, C, A
4: A, B (Mivel a 2 sávból 1 lesz (nincs egyértelmű lezárása egyik sávnak se) és az A előrébb jár)
1, c - d - b - a
2, e - d - c - b - a
3, e - b - a - d - c
4, b - a (egy lerobbant autó is lehetne előtte, nem annak van elsőbbsége aki előbb odaér)
Amúgy ezek iszonyat hülye példák, ilyennel sem a vizsgán, sem a forgalomban nem fogsz találkozni.
Külföldön tanulsz?
(2#Ha elsőbsège van akkor azèrt mert minden autó kanyarodik...)
de azt nem tudom, hogy az kanyarodó főútvonal lenne?
1. C,B,A,D
2. E,D,C,B,A
3. E,B,A,C,D
4. B,A
De ezek tényleg nagyon undorító példák. Sehol nem fogsz találkozni ilyenekkel. Talán jobb is, mert sok embernek már ez is nehéz. Nézd meg a 2-est.🥲
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!