Mi az oka, hogy sok olyan helyen is Stop tábla van. ahol nem lenne indokolt, elég lenne egy macisajt, és sok olyan helyen is csak macisajt van, ahol elkélne a STOP-tábla?
1. Például itt egy pihenőhely kijáratánál, van a tábla. Tökéletesen belátható, teljesen indokolatlan ide szerintem, még veszélyes is szerintem, mert utána az M0-ás autóútra kell felhajtani, és annak felvenni a tempóját.
Link: [link]
2. Itt például bőven elkélne a STOP: Hegyes szögű kereszteződés, ráadásul egy nagy kanyarban is van: Link: [link]
3. Ide is bőven mehetne szerintem a STOP: Nagyforgalmú, osztott pályás útra csatlakozó kis utca, a házak és a parkoló autók miatt teljesen beláthatatlan: Link: [link]
4. Szintén az előzőtől nem messze, hasonló kereszteződés, ráadásul még buszmegálló is van a közelében: Link: [link]
Természetesen sok helyen jól ítéltél meg, hogy macisajtot vagy STOP-ot helyezzenek ki, de szerintem elég sok helyen nem. Mi lehet ennek az oka?
"Sok sikert bemenni közéjük 0-ról 😃"
Nem teljesen értem, ha nem vagy balfarok, akkor simán felveszed a forgalom tempóját, eleve mire odaérsz a valódi gyorsítósávhoz megvan a sebességed. Ha meg jobbról jönnek akkor amúgy is meg kell állnod.
Amúgy köszönöm a jókívánságot, nekem valahogy mindig sikerül, pedig nincs versenyautóm... Ki érti ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!