Minek marad 40-es tábla ott ahol rég végeztek az útfelújítással, de a tábla így néz ki marad? Pedig olyan szakaszra gondolok ami amúgy 90-es lenne, esetleg egy egy kanyarban 70
Véletlenül kint maradt mindkét oldalon 6 helyen. És előzni tilos tábla is van hozzájuk. De a néhány kilométeres szakaszon ahol 60-nal mentem, 12 kocsi előzött.
Minden kanyarban ott volt, hogy útépítés, előzni tilos, 40.
De záróvonal nincs.
Ha nincs forgalmas helyen akkor menj ki éjjel és szedj le 1-2-őt :D
Egyrészt jó lesz szobába falidísznek másrészt azonnal leszedi a közútkezelő a maradékot ami kint maradt :DDDD
Azért nem kell feltétlen alattomosságot feltételezni. Például, lehet, hogy még nem történt meg a műszaki átvétel, lehet hiánypótlást kell végezni stb. Persze, lehet egyszerű feledékenység is, de kicsi az esélye, mert hiányozna nekik ennyi tábla.
Nem tudom, hogy lakott területen van-e, vagy azon kívül.
Lakott területen kívül bizonyára a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közút kezelője; lakott területen belül csak néhány útszakaszé, a többi az önkormányzat kezelésében van.
Az önkormányzatok a honlapjukon szoktak tájékoztatást adni közúton folyó munkákról, forgalomkorlátozásokról.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. pedig a [link] oldalon, itt meg tudod nézni, hogy az adott útszakaszon milyen munka folyik, mettől, meddig. (Lent lehet települést, útvonalat, utat választani; a térkép kicsinyíthető, nagyítható. A színes karikára kattintva részletezve látható a munka, a sávlezárás stb.) Ha nincs ott a munka, akkor tényleg feledékenység történt.
Közúton folyó munkát csak a közút kezelőjének tudtával, engedélyével szabad végezni.
Ha lakott területről van szó, akkor az önkormányzat megkeresésével célszerű kezdeni, ha nem az övék, akkor megmondják.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. honlapján vannak elérhetőségek.
Nekik lehet szólni, ha úgy gondolod, hogy indokolatlanul vannak korlátozó táblák.
DIKK! Megcsinálták ezt az utat????
Egyre több ilyen meglepetés ér mostanában...
vajon mi ez a sok útfelújítás? évtizedek óta nem újítottak ennyi utat mint idén/tavaly...
Mondjuk így már értem miért szerzett még +300 milliárdot lölő :D
úgy látszik ebből lehet most jól lopni.
Jó de mióta van kint a 40? úgy értem mikor készült el teljesen az út?
Itt is csináltak utat (Lölő cége persze) és vagy 2 hétig kint volt még a 40-es tábla utána is....
Ki kellett volna mennem éjjel a puskámmal, párat kilőni :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!