Miért nem figyelnek a járdán a gyalogosok amikor csengetek nekik a biciglicsengovel?
Figyelt kérdés
Unokája egész nap a mozgó bolyak között szlalomozni.máj. 7. 19:20
21/28 anonim válasza:
19. A kérdezőtől vártam a paragrafust, de arra az esetre, amikor sem az úttest állapota, sem kisgyermek kerekezőről van szó.
22/28 A kérdező kommentje:
Én szeretek a járdán biciglizni. A gyalogosokat úgy kerülhetett mint a sípályán a síelő a bolyakat. Ez a legjobb benne. Nehogy már kemények az útra a kamionok alá.
máj. 8. 13:10
23/28 anonim válasza:
22. Neked sehova nem lenne szabad menni ezzel a mentalitással. Keress egy elzárt területet, és ott bohóckodj!
24/28 bazaltkaroly válasza:
Kérdező, fogadd meg a #22-es tanácsát, csak figyelj oda pár dologra:
- Az elzárt terület legyen mindig őrizve, pár őrrel.
- Az elvárt terület legyen minden irányból, és felülről is elkerítve, akár fallal is.
- A falak a biztonság érdekében, legyenek gumival befedve.
Így mindenki biztonságban lesz.
25/28 anonim válasza:
Alkalmi biciklisként még én érzek szekunder szégyent az ilyenek miatt (is). Egy csomószor előztek meg kamionok, buszok, teherkocsik, sosem zavart. Nem kell holt térbe menni, akkor kevésbé valószínű, hogy elütnek. Ha járdán megyek, mert pl. egyirányú az utca, lelassítok, és gurulok a gyalogosok mögött csendben. Ha elengednek, megköszönöm.
26/28 anonim válasza:
Szerintem csak troll, ilyen hülye nincs. Azt se olvassa el, amit ír.
27/28 anonim válasza:
Persze hogy troll,igazából gyűlöli a bicikliseket:)
Csak provokálni akar
28/28 anonim válasza:
Gyerekek mi mind hülyék vagyunk! A kérdező gyalog megy a járdán, csak csenngő van nála, amivel csilingel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!