Miért hibáztatják sokan a nagymamát a szalantai balesettel kapcsolatban?
Én azt látom, hogy megjelent a cikkek alatt a baleset okozójának ismerősi sleppje, engem is bejelölt az egyik ismerősnek. Természetesen megy a szokásos mosdatás, hogy soha a légynek sem ártott és valójában még az öregeket is átsegíti az úton ha odaér.
Érdekes módon az eredmény nem ezt mutatja.
Közben fórumokon kezd összeállni a kép, kiderült, hogy annyira nem is rendes gyerek, droggal kereskedett, agresszív, féltékeny állat volt a párjával szemben és közvetlenül a baleset előtt is mindenkit ledudáltak aki "akadályozta" őket az ámokfutásban. Másik cikk alatt is írt valaki, hogy majdnem az ő kocsijukat tarolta le 150-200-al majd gyalogosátkelőn éppen csak meg tudott állni, majdnem gázolás lett a vége.
Szerencse a világnak, hogy megpusztult.
Hiába írják az emberek, hogy "juhé egy elhullott" amikor annyi van belőlük mint csatornákban a törpeharcsa.
Én akármikor elindulok itthonról és megteszek 30 km-t legalább egy olyannal találkozok aki legalább 160-al megy és olyat is látok mindig aki kanyar előtt belemegy előzésbe.
Ez sosem fog kikopni.
Számomra az a legundorítóbb az egészben, hogy a hírportálokon, ahol kommentelni lehet, egyből megjelent a balesetet okozó csávó haveri/ismerős köre, és egyből elkezdek mindenkit hülyének nézni, elkezdték mosdatni, fényezni a palit, hogy a látszat ellenére, egy jószívű, kedves ember volt, aki mint a ma született bárány olyan ártatlan volt valójában.
Aham persze... A történtek után, totál hihető...
Emlékszem M. Ricsit is milyen szépen kikupálták annak idején valami riportra, vettek neki cuki nagypapis kötött pulcsit, beült valami könyvespolc elé, egész megható volt olyan rendes bűnbánó gyereknek látszott a riportban. Elmondta hogy ő 180 fokos fordulatokat tett :D Biztos mindenkinek köszönt is .
Most mentegetik ezt a bolond gyereket is, de ő már magát nem tudja. A barátnője se lehetett valami nagy lángelme, de hiszen sokakat vonz a férfiakban a rongyrázás meg a keménykedés,flexelés. Hát ennyit ért , rossz lóra tett a hölgy is, a párja vitte magával.
#18 Nem tudom kik ezek az arcok, de valamiért a média nagyon mosdatja őket.
Ricsi mindenhol elmondhatta büszkén, hogy nem ő a hibás, hanem azok akiket megölt. Plusz amiket írsz, gyakorlatilag egy értelmiségi, kedves embernek próbálták beállítani a drogbizniszes verőembert.
Bögér Dávid Racse nullaegy esetén szintén ment a mosdatás, a gyorsulási szövetség elnöke szerint tapasztalt sofőr mert rendszeresen szépen el tudta rúgni a 700+ lóerős automata váltós mercit egyenes úton.
Most a "Drága jó Dani" mosdatása megy, aki egy aranyember volt, még az idős néniket is kiszállt átsegíteni az úton amikor éppen nem 240-el versenyzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!