Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért hibáztatják sokan a...

Miért hibáztatják sokan a nagymamát a szalantai balesettel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
[link]
2024. máj. 6. 21:25
1 2
 11/20 Szolovjov ***** válasza:
72%
Mert Magyarországon mindig a bűnözőt mosdatják akasztás helyett. Ilyen a judeo-liberalizmus.
2024. máj. 7. 16:06
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én azt látom, hogy megjelent a cikkek alatt a baleset okozójának ismerősi sleppje, engem is bejelölt az egyik ismerősnek. Természetesen megy a szokásos mosdatás, hogy soha a légynek sem ártott és valójában még az öregeket is átsegíti az úton ha odaér.

Érdekes módon az eredmény nem ezt mutatja.

Közben fórumokon kezd összeállni a kép, kiderült, hogy annyira nem is rendes gyerek, droggal kereskedett, agresszív, féltékeny állat volt a párjával szemben és közvetlenül a baleset előtt is mindenkit ledudáltak aki "akadályozta" őket az ámokfutásban. Másik cikk alatt is írt valaki, hogy majdnem az ő kocsijukat tarolta le 150-200-al majd gyalogosátkelőn éppen csak meg tudott állni, majdnem gázolás lett a vége.

Szerencse a világnak, hogy megpusztult.

2024. máj. 7. 17:01
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Sztereotipia,de csak rá kell nézni .Tipikus gyúrós kokszos ,balhés bűnöző forma, a kocsi márka is tipik. Mint a "szép" emlékű M.Richárd .Klónok ezek mind. Szép öregkort ezek szerencsére ritkán élnek meg. Csak az a baj,hogy elötte visznek mást is.
2024. máj. 7. 18:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Hiába írják az emberek, hogy "juhé egy elhullott" amikor annyi van belőlük mint csatornákban a törpeharcsa.

Én akármikor elindulok itthonról és megteszek 30 km-t legalább egy olyannal találkozok aki legalább 160-al megy és olyat is látok mindig aki kanyar előtt belemegy előzésbe.

Ez sosem fog kikopni.

2024. máj. 8. 09:19
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, van ez a pökhendi, gusztustalan mentalitás amivel tele vannak az utak, aztán ha valamelyik hatökör végül kinyiffantja magát (másokat is megölve), akkor meg megy a sírás-rívás. Meg persze pofátlanul a mások hibáztatása a többi IQ-betyár részéről, akik nyílván nem gondolnak bele hogy ők lehetnek a következők a sorban, hiszen ők "gyorsan, de biztonságosan" közlekednek szerintük.
2024. máj. 8. 10:14
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Számomra az a legundorítóbb az egészben, hogy a hírportálokon, ahol kommentelni lehet, egyből megjelent a balesetet okozó csávó haveri/ismerős köre, és egyből elkezdek mindenkit hülyének nézni, elkezdték mosdatni, fényezni a palit, hogy a látszat ellenére, egy jószívű, kedves ember volt, aki mint a ma született bárány olyan ártatlan volt valójában.

Aham persze... A történtek után, totál hihető...

2024. máj. 9. 15:50
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem M. Ricsit is milyen szépen kikupálták annak idején valami riportra, vettek neki cuki nagypapis kötött pulcsit, beült valami könyvespolc elé, egész megható volt olyan rendes bűnbánó gyereknek látszott a riportban. Elmondta hogy ő 180 fokos fordulatokat tett :D Biztos mindenkinek köszönt is .

Most mentegetik ezt a bolond gyereket is, de ő már magát nem tudja. A barátnője se lehetett valami nagy lángelme, de hiszen sokakat vonz a férfiakban a rongyrázás meg a keménykedés,flexelés. Hát ennyit ért , rossz lóra tett a hölgy is, a párja vitte magával.

2024. máj. 10. 11:17
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy is szerintem, aki nem akar versenyezni, csak közútra kell neki az autó, és 500, meg 600, meg még erősebb autót vesz, ott valami nagy gond van a fejben. Nem volt 100-as ez a csávó, az hótziher, de a barátnője sem. Volt egy 140 lóerős autóm, autópályáztam is vele, ezekre a szuperjó magyar utakra bőven elég az is. Sőt.
2024. máj. 10. 12:02
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Maximum 200 lóerős kocsi abszolút mindenre elég. És lehet sokat is írtam, de vannak súlyos autók amiket meg is lehet pakolni ,ahol a gyenge motor az vonszolná a kasztnit. De 200 ló oda is elég, hogy vidámn tartsa a max 130-at ami engedélyezett. De amíg lehet hivatkozni a "német autópályára" addig lesznek túl erős kocsik is.
2024. máj. 10. 12:07
 20/20 anonim ***** válasza:

#18 Nem tudom kik ezek az arcok, de valamiért a média nagyon mosdatja őket.

Ricsi mindenhol elmondhatta büszkén, hogy nem ő a hibás, hanem azok akiket megölt. Plusz amiket írsz, gyakorlatilag egy értelmiségi, kedves embernek próbálták beállítani a drogbizniszes verőembert.

Bögér Dávid Racse nullaegy esetén szintén ment a mosdatás, a gyorsulási szövetség elnöke szerint tapasztalt sofőr mert rendszeresen szépen el tudta rúgni a 700+ lóerős automata váltós mercit egyenes úton.

Most a "Drága jó Dani" mosdatása megy, aki egy aranyember volt, még az idős néniket is kiszállt átsegíteni az úton amikor éppen nem 240-el versenyzett.

2024. máj. 11. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!